The christmas song book tag

Ik werd getagd door Kwante van Kwante in Wonderland. Ik hou zo van kerst! Ik vind het altijd een heerlijke tijd! Met de hele familie bij elkaar, lekker eten, foute films kijken er is geen leukere behalve Halloween als je het mij vraagt. Dus laten we snel gaan kijken naar de tag!

Oké hier ga ik een beetje cheaten want ik ga voor Negan uit The walking dead, technisch gezien een villain uit een comic dus het mag. Maar wow hoe hij neergezet wordt in de serie…..Ik kan hem gewoon niet haten!!!

Hier ga ik voor Talking as fast as I can van Lauren Graham, zij speelt Lorelai Gilmore in The Gilmore girls en ik ben gewoon heel benieuwd naar haar verhaal. Ze verteld in dit boek over de serie en haar leven in Hollywood dus ik ben heel benieuwd.

Wow dat zijn er zoveel! Heel saai misschien maar ik voor Feyre uit de court of thornes and roses serie. Zij overkomt echt een hoop en leert vooral in het tweede deel vertrouwen op zichzelf en wat ze kan. Ik vond het heel mooi om dat te zien.

Ligt er natuurlijk maar net aan hoe je Naughty interpreteert want ik lees veel boeken met Naughty kartakters maar ik ga hier maar uit van de kinderlijke versie van stout en dan ga ik voor Doloris Umbridge die toch wel op eenzame hoogte op de lijst staat. Want wat is zij naar!

The goal van Elle Kennedy, ik ben echt heel groot fan van de off campus serie en dit is het laatste deel en wow ik ben echt verliefd op alle vier de jongens. Maar om een man te zien met een baby ja daar smelt mijn hart van. Dus dit boek heeft mijn hart echt gesmolten.

Die zijn er genoeg haha, ik ga voor The wrath and the dawn omdat die ook ver van de westerse wereld afstaat en ik vond het echt een prachtige setting.

Tja kan ik hier nog iets anders zeggen dan Harry Potter? Nee toch, deze boeken hebben mij zoveel goede kerstvakanties bezorgd en de sfeer is gewoon heerlijk. Dus ja Harry Potter!

Rhysand! Ja daar denk ik dus geen moment over na natuurlijk haha. Hij is echt mijn grootste fictional crush van dit jaar en ja dan wil je graag de kerst mee doorbrengen toch? Dus Rhysand kom maar op!

Het boek van Saar, ik vond dat boek echt saai en gelukkig was hij niet te dik!

The reader!!!! Mijn recensie van dit boek komt later deze week online en echt je moet dit boek gewoon lezen. Een wereld waarin niemand kan lezen? Kom op dat is toch interessant! Ik ga een beetje cheaten want ik vind ook dat iedereen Three dark crowns moet lezen, want dat boek is ook echt zo goed!!!

Ik geef deze tag door aan:

Liesbeth van Zwartraafje

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

22 december 2016 at 20:36

Super lief van je Annabel. Ik zit alleen met een klein probleempje … er staan nog een aantal tags op de planning én ik vrees dat een Kersttag rond eind januari een beetje gek gaat overkomen. Zal eens kijken of ik wat kan puzzelen met de planning maar anders ga ik je nog tot de Kerst van 2017 moeten laten wachten én dat lijkt me net een ‘beetje’ te lang. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Owlcrate unboxing

20 december 2016

%d bloggers liken dit: