Geeky friday: Book subscripiton boxes

Ik heb echt even na moeten denken waar ik het over zou willen hebben deze vrijdag en uiteindelijk ben ik gegaan voor book subscription boxes. Er zijn er zoveel en nee ik heb ze echt niet allemaal uitgeprobeerd. Ik zal eerste even vertellen welke ik wel heb geprobeerd en wat mijn ervaring ermee is en daarna zal ik bespreken welke ik echt nog wil proberen. Als je op de naam van de box klikt ga je automatisch naar de website!

De eerste box die ik wil bespreken is er eentje van Nederlandse bodem, namelijk de Celebrate books box! Deze is pas dit jaar van start gegaan en elke box wordt weer beter als je het mij vraagt! Het begon in April met de Fandom box en inmiddels zit ik met smart te wachten op mijn kerstbox. Ik vind het super tof dat er nu ook in Nederland een box is en wat helemaal fijn is, is dat hij gewoon gratis verzonden wordt!

Daarnaast ben ik trouwe klant van de Owlcrate, daar wordt ik dus ook echt elke maand weer blij van. De kostten zijn best hoog, vooral de verzending eigenlijk maar hij is het wel helemaal waard. Wat gaaf is, is dat je altijd een hardcover krijgt en dat vind ik zelf wel heel tof. De goodies zijn vaak ook echt heel leuk, zoals funko’s, kaarsen, mooie boekenleggers en deze maand zaten er bijvoorbeeld een hele mooie boekpin in. Dus deze box vind ik ook echt een aanrader.

Een box die ik eenmalig geprobeerd heb is de Litcube, deze verzenden inmiddels ook niet meer internationaal. Ik heb hem besteld omdat het thema Tale as old as time was en ik als groot fan van Belle en het beest wilde deze natuurlijk graag hebben. De box was zeker leuk er zaten mooie goodies in maar voor mij was het geen box die ik vaker zou willen bestellen.

Eigenlijk de enige box die ik nog echt heel graag zou willen bestellen is: De fairyloot, die lijkt me echt zo ontzettend gaaf! Ze hebben daar ook altijd supertoffe goodies en gave boeken. Dus als ik in het nieuwe jaar zou mogen kiezen dan zou ik die zeker gewoon eens eenmalig willen proberen.

Bestel jij wel eens een box en zo ja welke?

4 gedachtes over “Geeky friday: Book subscripiton boxes

  1. Ik heb een tijdje geleden mijn eerste besteld (celebrate books) en die komt volgende maand… Ben erg nieuwsgierig (jouw schuld trouwens 😉, door jou ben ik nieuwsgierig geworden😄)

  2. Pingback: |TAG TIME TUESDAY| Ringing in the new year Book TAG

  3. Ik ben ondertussen al even bezig met op te zoeken hoeveel van die boxes er bestaan voor boekenliefhebbers (ontzettend veel dus) maar heb tot nu toe nog geen enkele besteld. Tot nu toe spreken de OwlCrateBox en de Fairyloot box me het meeste aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.