Owlcrate unboxing

Jaaaa daar is hij weer: de owlcrate! Elke maand zit ik echt met smart op deze box te wachten. Wat ik vaak heel tof vind is dat ik hierdoor boeken ontdek waar ik ofwel nog niet van gehoord heb of nog maar heel weinig. Dat maakt het elke maand weer spannend, welk boek zit er deze keer bij? Sorry alvast voor sommige crappy foto’s, helaas slecht licht met dit weer.  Het thema deze maand was Epic dus laten we snel gaan kijken:

Als je de doos openmaakt is dit het eerste wat je ziet, ik vind de kaartjes altijd echt prachtig! De illustraties zijn altijd heel mooi!

Het eerste wat ik eruit haal is een doosje, een mistery mini van Harry Potter…….

Ik heb een Ron, wat zijn deze mini’s schattig! Nu wil ik ze natuurlijk allemaal haha.

Vervolgens kom ik deze hele mooie bookpin tegen, nu ben ik geen groot fan van Lord of the rings….Sorry. Maar ik vind de pin wel echt heel mooi!

De sticker van A darker shade of magic vind ik echt heel erg gaaf! Ik ben echt fan van dit boek en wil ook snel verder met de serie!

De kaart van Narnia vind ik ook heel mooi, ik ga hem natuurlijk niet versturen. Deze ga ik gewoon een mooi plaatsje geven.

De onderzetters van Game of Thrones zijn ook erg gaaf!

Natuurlijk zit er weer een button bij van de Owlcrate, ook deze is prachtig.

Het boek is er dus weer eentje waar ik nog nooit van gehoord had, maar wow hij lijkt me dus wel heel erg tof! Ik zal onder de foto een beschrijving van Goodreads plaatsen.

Betrothed since childhood to the prince of Mynaria, Princess Dennaleia has always known what her future holds. Her marriage will seal the alliance between Mynaria and her homeland, protecting her people from other hostile lands. But Denna has a secret. She possesses an Affinity for fire—a dangerous gift for the future queen of a kingdom where magic is forbidden.

Now, Denna must learn the ways of her new home while trying to hide her growing magic. To make matters worse, she must learn to ride Mynaria’s formidable warhorses—and her teacher is the person who intimidates her most, the prickly and unconventional Princess Amaranthine—called Mare—the sister of her betrothed.

When a shocking assassination leaves the kingdom reeling, Mare and Denna reluctantly join forces to search for the culprit. As the two become closer, Mare is surprised by Denna’s intelligence and bravery, while Denna is drawn to Mare’s independent streak. And soon their friendship is threatening to blossom into something more.

But with dangerous conflict brewing that makes the alliance more important than ever, acting on their feelings could be deadly. Forced to choose between their duty and their hearts, Mare and Denna must find a way to save their kingdoms—and each other.

Ook zit er weer een leuke brief bij van de auteur

Dit was de owlcrate van deze maand, het thema van volgende maand is Classic Remix en ik ben zo benieuwd wat daar in gaat zitten aan goodies en welk boek natuurlijk!!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

20 december 2016 at 08:09

Wat een gave box weer zeg! De owlcrate stelt volgens mij echt Nooit teleur he? wauw <3 De Fairyloot lijkt me ook zo geweldig!!!
die HP mini's zijn echt zoooo schattig <3
en die GoT onderzetters zijn stoer!!
Van het boek heb ik al veel goede dingen gelezen, benieuwd wat je ervan gaat vinden.22 december 2016 at 20:02

Ron is inderdaad nog schattiger in de mini mystery versie. Ik heb zelf Hermione, Harry en VoldemortGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

19 december 2016

The christmas song book tag

21 december 2016

%d bloggers liken dit: