Unboxing Secret Santa 2.0

Ook dit jaar deed ik weer mee met de secret santa aktie van Kwante in wonderland. Het concept is simpel, je geeft aan dat je mee wil doen, je naam wordt ingevoerd op de website lootjestrekker.nl en daarna wordt je lootje getrokken. Je besteed voor minimaal 15 euro aan cadeautjes voor je loodje waarvan minsten één item van het lijstje, je schrijft een gedichtje en je stuurt het pakket met pakketpost en track and trace op voor een bepaalde datum. Dan begint het wachten….. Op eerste kerstdag want dan mag het pakketje open! Wow wat ben ik ontzettend verwend dit jaar zeg! Ik vond het heerlijk om het uit te pakken, maar goed zullen we maar snel gaan kijken!

Allereerst zo zag de doos eruit, is toch leuk om zo onder je kerstboom te zetten!

Met openmaken zag ik dit erin zitten, ik werd er alleen maar meer nieuwsgierig van!

Eerst het gedichtje, nou ja ik kreeg een briefje. Gelukkig ben ik niet de enige SS die niet zo goed is in dichten haha.

Daarna het eerste pakketje, het leuke ervan is dat mijn SS op elke envelop een kleine hint heeft geschreven.

In deze zaten dus chocolade muntjes, chocolade en thee! Heerlijk daar ga ik zeker van genieten!!!

De volgende envelop was voor mijn meisjes

Wow wat super leuk eigenlijk dat ze daar aan gedacht heeft en de meiden vonden het ook helemaal geweldig!

Op naar de volgende envelop met alleen Merry Christmas erop………wat zou er in zitten?

Nou een hele hoop leuke kaartjes met plaatsje van Belle en het Beest en Elle Kennedy wow wat super leuk!

Op de volgende envelop staat: A surprise, deze hele doos is een surprise maar hier wordt ik wel erg nieuwsgierig van!

Als ik hem open maak zie ik dit, mijn Supernatural hartje ging hier wel sneller van kloppen en inmiddels staat hij dan ook mooi in mijn boekenkast te pronken.

Dan dit schattige kleine pakje wat zou erin zitten?

Een klein doosje met naar wat ik zie iets van Supernatural en nog iets roods…..

Het blijken een Supernatural Ketting en en een ketting van Sherlock te zijn!!!!!

Op naar het volgende mysterieuze pakje…….

Hier zit een pakketje sticky notes in en daar ben ik dus echt gek op! Dus ik ben hier heel erg blij mee.

De laatste envelop heeft als boodschap: Something for you

Het is……een boek. Kiss of steel! Dit boek stond zeker op mijn lijstje, het combineert paranormal romance, met victoriaans en steampunk Londen!!! Ik ben meteen in dit boek begonnen!!!!

Dit was de hele verzameling bij elkaar, ik weet nog niet wie mijn SS is maar echt wow ontzettend bedankt voor dit mega gave pakket!!!!

Heb jij ook meegedaan? Heb je ook zo genoten van je pakket?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 januari 2017 at 20:43

Ik deed dit jaar voor het eerst mee en vond het echt super leuk. Zowel het samenstellen van het pakket voor mijn lootje als het aftellen naar Kerstdag en uitpakken van mijn kerstcadeautjes. Jouw boek klinkt echt wel interessant. Paranormal romance + Steampunk … dat trekt meteen mijn aandacht.cynthia
5 januari 2017 at 13:24

Ben zo blij dat je het zo leuk vind! Vond de hints op de pakjes zo leuk om te doen! Ook ben ik heel blij dat je het supernatural logo mooi vind, daar was ik namelijk wel een beetje bezorgd over…  annabel
  5 januari 2017 at 13:59

  Was je daar bezorgd over? Om eerlijk te zijn vond ik dat één van de leukste cadeautjes die erin zat!   Cynthia
   5 januari 2017 at 16:06

   Gelukkig maar! Want ik er een week lang 5-6 uur per dag aan gewerkt! En laat me weten hoe het boek is? Want ik heb het zelf ook besteld… lijkt me een erg gaaf boekGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

27 december 2016

%d bloggers liken dit: