Mijn top tien boeken van 2016!

 

Het is bijna 2017 en dus tijd om eens terug te kijken na het afgelopen jaar. Dat ga ik nu doen met mijn top tien van favoriete boeken van 2016. Alleen nummer 1 is mijn meest favoriete de rest is in random order!

  1. A court of mist and fury van Sarah J. Maas, wat heb ik genoten van dit boek, wat geniet ik nog steeds van dit boek en ik kijk met angst vooruit naar het derde deel. Want dit kan nooit alleen maar goed gaan! Het is echt mijn meest favoriete boek van dit jaar en op het moment dat dit artikel online komt ben ik het boek aan het herlezen.
  2. Epmpire of storms Sarah J. Maas, ja ik ben fan van deze schrijfster dus zal het geen verassing zijn dat ik dit boek ook echt fantastisch vond. Ik ben zo benieuwd hoe ze in het laatste deel de eindjes aan elkaar gaat knopen!
  3. This savage song van Victoria Schwab, wow wat een boek! Dit boek heeft mij echt op het puntje van mijn stoel gehouden en ik kon hem amper wegleggen. Ik ben dan ook ontzettend benieuwd hoe dit verder gaat!
  4. Three dark crowns van Kendare Blake, dit boek heeft mij echt verrast, ik wist hoopte dat het goed zou zijn, maar ik wist het natuurlijk niet zeker. Nou nu weet ik het echt zeker want wow wat is dit boek fantastisch, dat einde, die cliffhanger! Aaah ik kan niet wachten op het tweede deel!
  5. The reader van Traci Chee , dit boek kreeg ik met sinterklaas en stond hoog op mijn verlanglijstje. Een wereld waarin niemand kan lezen? Euhm is dat mogelijk???? Je ontdekt het allemaal in dit boek vol met avonturen en piraten en wat is het leuk om eens te lezen over piraten!!!!
  6. Kraai en Koninkrijk van Leigh Bardugo, ik was ontzettend van van het eerste deel in deze duologie vorig jaar en keek dan ook ontzettend uit naar dit deel. Toen ik hem in mijn handen had was mijn eerste gedachte: Wow wat is dit boek dik! Toen ik hem uit had dacht ik: Ik wel meer!!!!! Het is echt een fantastisch boek en ik kan iedereen deze duologie aanraden!
  7. The score van Elle Kennedy, de gehele off campus serie ontdekte ik pas dit jaar en wat een geweldig leuke serie zeg! Dean is mijn favoriet vandaar ook dat zijn boek in dit lijstje staat!
  8. Paper Princess van  Erin Watt, dit boek werd mij aangeraden door een vriendin en wow wat een geweldig en verslavend boek. Deze hele serie is ontzettend verslavend en heb ik dan ook in één week gelezen! En wat een super goed nieuws dat de boeken vertaald gaan worden!!!
  9. Survive the night van Daniella Vega, dit boek is niet uit 2016 maar heb ik wel dit jaar gelezen en jeetje zeg wat was dit boek spannend. Ik heb echt op het puntje van mijn stoel gezeten de gehele tijd!
  10. All the feels van Danika stone, dit is echt zo’n fangirl boek. Het gaat over een fangirl die voor het eerst naar een conventie gaat en ik herkende zoveel van mezelf in haar! Dit boek is een echte aanrader!

 

 

 

 

Wat was jou meest favoriete boek van 2016?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: