Voornemens voor 2017

Het nieuwe jaar begint bijna en dat betekend dat ik eens ga bekijken wat ik allemaal wil gaan doen met mijn blog en lezen dit jaar. Ik ben niet van plan ineens heel veel veranderingen door te gaan voeren, dat zou ook raar zijn toch? Ik ben best tevreden met mijn blog en hoe het allemaal loopt. Ben ik de grootste blogger? Nee maar dat is ook geen probleem want ik hou van mijn eigen stukje internet. Maar goed wat wil ik dan wel gaan veranderen? Dat zal ik nu uit de doeken doen:

  1. Ik ga proberen meer persoonlijkheid in mijn blogposts te gooien. Dit is nu eenmaal mijn persoonlijke blog en ik heb het gevoel dat ik op dit moment vrij oppervlakkig blijf met mijn posts. Ik beschrijf soms wel wat meer mijn gevoel maar mijn recensies bijvoorbeeld, daar kan wel wat meer persoonlijkheid in.
  2. Meer foto’s ik merk dat ik dit echt een beetje heb laten verslonzen, de foto’s bij mijn posts, waardoor heel veel posts gewoon een lap tekst zijn en dat is jammer.
  3. Ik ga kijken of ik een ander vast onderdeel kan gaan invoeren, op maandag heb ik mijn dagboek en op vrijdag (meestal ook hier komt verandering in ) geeky friday. Het inplannen van een vast soort artikel zorgt voor wat meer houvast wat ik vooral in het eerste deel van dit jaar nodig ga hebben aangezien ik mama wordt van ons derde wondertje.
  4. Er komt waarschijnlijk een nieuwe header, ik hou van deze maar ook daar mag echt wel wat meer persoonlijkheid in!

Op het gebied van lezen heb ik maar één voornemen:

Genieten, genieten, genieten. Het afgelopen half jaar heb ik echt een flinke leesdip gehad. Af en aan was er wel een boek wat me uit deze dip leek te trekken maar ik viel er telkens weer terug in. Dat gaat dit jaar niet meer gebeuren! Ik ga lezen waar ik zin in heb wanneer ik er zin in heb. Bevalt een boek me niet op dat moment ga ik niet meer worstelen maar pak ik gewoon een ander boek op.

Mijn goodreads challenge zal ik inzetten op 70 boeken, niet te hoog maar wel een kleine uitdaging erin.

Oké dit is mijn laatste saaie post vol tekst oke?! Vanaf nu posts die leuker opgemaakt zijn en met meer persoonlijkheid erin. Ik wil al mijn lezers een mooi en super gaaf 2017 wensen!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 januari 2017 at 22:00

Oh, dan is onze leesdip ongeveer gelijktijdig begonnen. Het is ondertussen echt al enkele maanden zo dat ik me maar amper kan concenteren op het lezen. Af en toe lukt het me nog eens om weg te duiken in een boek maar dat is ondertussen echt erg uitzonderlijk geworden. Ik hoop zo hard dat die dip binnenkort weer weg is én ik terug volop van het lezen kan genieten. Waarschijnlijk zal je dit op de blog ook wel wat gaan merken want ik heb me voorgenomen om niet meer tegen de klok te lezen. Zo zou er dinsdag een recensie ‘moeten’ verschijnen volgens mijn blogplanning én dan vrijdag weer één maar momenteel ziet het er naar uit dat er vooral andere blogposts online zullen komen en dat de recensies nog wat op zich gaan laten wachten. Gelukkig staan er momenteel geen recensieboeken in de boekenkast.    annabel
    3 januari 2017 at 10:45

    Het gaat nu gelukkig wel weer goed! Ben begonnen in The diabolic en wow dat boek is echt mijn eerste verassing van dit jaar. Vind hem echt heel goed.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: