Winaar Heartless actie

Het is 1 januari, natuurlijk wel wat laten dan anders maar het is tijd om een winnaar te kiezen voor Heartless! Ik heb heel veel leuke reacties gehad op mijn vraag wie hun favoriete villain was en hoe ze denken dat deze persoon zo geworden is. Het is natuurlijk een super lastige keuze want ik heb ook wel meerdere favorieten. Mijn keuze zou op dit moment zijn: Negan van The walking dead. Wow hij is echt slecht maar……Hij heeft iets, hoe hij zo geworden is weet ik niet precies maar ik heb hier en daar op internet gelezen dat het iets te maken heeft met verlies van naasten. Oké voor ik de winnaar bekend ga maken nog even snel een gifje van Negan:

 

Oké en dan nu de winnaar:

Jenny!!!!

Gefeliciteerd Jenny, ik ga je een mailtje sturen voor je adres gegevens!

Iedereen bedankt voor het meedoen!

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: