De week van een boekenworm

Wow terwijl ik dit zit te typen is het gewoon al 2017 een jaar waarin er heel veel staat te gebeuren! Zoals de geboorte van onze derde dochter, maar hopelijk ook gewoon een heel goed blogjaar! Maar goed dat is vooruit kijken en dit is juist een blik in mijn afgelopen week haha. Laten we maar snel kijken wat ik de laatste week van het jaar heb gedaan!

Maandag:

Tweede kerstdag…..Ik zal maar bekennen ik vind dit één van de saaiste dagen van het jaar. Je zit vaak bij familie of thuis en hoewel dat echt wel gezellig is dat is het dan ook. Je doet eigenlijk niks en zo ook deze dag niet! Maar goed het is zoals het is en we maken het beste van de dag. Ik lees wat en we kijken wat tv. Maar echt veel doen we niet. Die avond gaan we steengrillen en kijken we Princess Diaries twee, wat ik overigens echt een leuke film vind.

Dinsdag:

Normaal werk ik op maandag, maar tweede kerstdag was ik vrij du werd het dinsdag, werkdag deze week. De wekker gaat voor mijn gevoel natuurlijk veel te vroeg maar ik sleep mezelf uit bed en ga aan het werk. Ik ben redelijk op tijd thuis en na het eten is het wachten….Want vanavond gaan we naar de verloskundige en krijgen we echo. De echo ging vrij snel, het was een groei echo om te kijken of alles goed groeit en dat doet ons meisje dus daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. Daarna was het de beurt aan de verloskundige en ook daar werden we weer helemaal goedgekeurd. Op naar de volgende afspraak over 2,5 week. Wow wat gaat het snel ineens! Eenmaal thuis duik ik op tijd mijn bed in want ik ben gewoon ongelooflijk moe.

Woensdag:

We halen eerst de kinderen bij mijn ouders op want die hebben gisteren daar geslapen omdat we naar de verloskundige moesten. Daarna zijn we naar de Efteling gegaan……Druk, koud en misschien een iets minder goed idee dan we gedacht hadden? Nou ja de meiden hebben het wel ontzettend naar hun zin gehad, we hadden een bolderkar bij met een hoop dekens en kussens dus ze zaten lekker warm! We waren vrij laat thuis en Lotte zou nog een nachtje bij mijn ouders slapen omdat ze de dag erna nog eens naar de efteling mocht! Dus snel Eline op bed gelegd en zelf ook maar weer opwarmen met een beker warme chocolademelk.

Donderdag:

Eline besluit om uit te slapen dus rond 10 uur zijn we beneden! Wat op zich eigenlijk best wel fijn is. We zijn de hele dag samen en eigenlijk doen we ook echt niks bijzonders. We kijken wat tv. Eline speelt wat en ik speel mee, ik lees wat en Eline speelt wat het is echt een vakantiedag. Niks moet en alles mag! Als Lotte thuiskomt is het al snel bedtijd voor de meiden en nadat ze op bed liggen ga ik Harry Potter kijken op tv.

Vrijdag:

Vanochtend slapen beide meiden uit tot zo’n negen uur, heerlijk! We gaan in pyjama naar beneden want het is vakantie en dan kan dat gewoon! Ik zit ongeduldig te wachten op de postbode voor mijn boek en ondertussen lees ik wat voor, voor de meiden. Als de postbode komt ben ik super blij, maar nog steeds mama dus eerst maar eens een tosti maken. De meiden willen graag een film kijken, prima dan zet ik een film op kan ik mooi ondertussen lezen haha. Het is super koud dus we komen ook echt de deur niet uit en ik vind het prima zo. Ik lees lekker en de meiden hebben het ook goed! Die avond heb ik moeite met het wegleggen van mijn boek maar ik doe het toch maar want ja morgen is weer een nieuwe dagen we moeten toch nog wat boodschapjes doen.

Zaterdag:

Vandaag niet uitslapen, we zijn op tijd op! Mijn moeder komt en we brengen de meiden even naar mijn vader, want met hen boodschappen doen met die drukte is niet zo’n goed idee. We gaan eerst naar de stad waar ik wat dingen haal die ik nodig heb zoals Rennies want man wat heb ik een last van brandend maagzuur! We drinken een lekker warm drankje, nemen oliebollen mee en gaan op weg naar de volgende boodschap. We eten die avond allerlei kip hapjes maar die moeten we nog wel even halen. Daarna ga ik mee naar mijn ouders en lees ik mijn laatste boek van 2016 uit! We kijken wat tv. en rond kwart voor 12 halen we de meiden naar beneden om samen met hen oud en nieuw in te vieren. Ik lig rond kwart over 1 in bed, maar het duurt wel even voor ik slaap.

Zondag:

Dat is vandaag eigenlijk, 1 januari 2017! Ik zet mijn nieuwe leesdoel op Goodreads: 70 boeken en begin dus met bloggen! Lastig nog want ik heb beloofd geen saaie blogs meer te plaatsen maar heb de afgelopen week schrikbarend weinig foto’s gemaakt voor deze post. Nou ja ik verzin er wel wat op! Verder ga ik vandaag naar mijn schoonouders en verder helemaal niets. Ik ga beginnen in boek 1 van dit jaar en dat is The Diabolic van S.J. Kincaid!

Als je nieuwsgierig bent naar mijn blogvoornemens kun je het artikel hierover HIER vinden

Rest mij alleen nog maar om te zeggen:

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

2 januari 2017 at 09:18

Jij ook Happy new year! Wat een fijne knusse familieweek heb je gehad. Een ook zonder foto’s vind ik dit altijd erg leuk om te lezen 😉2 januari 2017 at 18:34

Voor jou ook een heel gelukkig nieuwjaar Annabel. Ik kon je geen kaartje sturen vermits ik je adres niet heb. Maar vermits ik je vrijdag zie kan ik je binnenkort wel ook nog eens in het echt Happy New Year wensen. 🙂3 januari 2017 at 11:24

Dat vind ik een geweldig idee!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winaar Heartless actie

1 januari 2017

%d bloggers liken dit: