Ringing in the new year tag

Ik werd door Melissa van Melissa’s bookworld getagd en aangezien we net zijn begonnen met het nieuwe jaar leek het me wel een goed idee om deze voor deze week in te plannen. Wat is het jaar hard gegaan eigenlijk he?! Voor mijn gevoel zijn we pas halverwege! Maar er zijn weer zoveel toffe dingen om naar uit te kijken het komende jaar! Persoonlijk wordt ik natuurlijk voor de derde keer mama en op het gebied van boeken hebben we weer een read a long gepland staan en komen er weer twee hele gave boeken van Sarah J. Maas uit. Naast alle andere super toffe boeken natuurlijk! De mooie plaatjes komen allemaal van Melissa!

Dan is het nu tijd voor de RINGING IN THE NEW YEAR tag te gaan invullen!!
De Regels:
– Link de persoon die jou getagd heeft of waar je de Tag post gezien hebt

– beantwoord de vragen
– geef de Tag door

Best book and/or series that you’ve read in 2016
Het allerbeste boek dat ik dit jaar gelezen heb is A court of mist and fury, wat heb ik genoten van dit boek! Wat ben ik angstig voor het vervolg maar ik kijk er ook ontzettend naar uit. Dit boek heeft me echt een beetje omver geblazen. Ik ben er echt verslaafd aan!

Authors that you’ve recently found and would like to read more of in the new year
– Rebecca Yarros
– Elle Kennedy
– Erin Watt
– Kendare Blake

Most anticipated book turned movie/tv show?
Tja net als Melissa kijk ik ontzettend uit naar de tv serie van Throne of glass, hij gaat queen of shadows heten en ik ben echt ontzettend benieuwd!

Name a character that you wouldn’t mind sharing a kiss with at midnight (if there is one)

Pfff dat zijn er eigenlijk teveel hoor! Ik kan voor veel boeken zo iemand verzinnen waar ik wel een crush op heb……Maar buiten mijn man ( haha pfew zit ik toch een beetje safe ) zou ik gaan voor Rhys uit A court of mist and fury…..Voor iedereen die het boek gelezen heeft, jullie begrijpen vast wel waarom!!!!

your TBR for 2017? (Top 5 will suffice if it’s an extremely long list!)
Dit wordt wel zo’n lange lijst en eigenlijk wil ik die nog niet echt prijs geven want daar komt deze week ook nog een post over online…..Oké eentje kunnen jullie vast wel raden toch???? A court of wings and ruin van Sarah J. Maas natuurlijk!!!!

How many books do you hope to read in 2017?
70 boeken hoop ik te halen dit jaar, dat heb ik dit jaar net gered, maar wel met een enorme leesdip van een aantal maanden!

Will you participate in the Goodreads Reading Challenge or any others (PopSugar, Read the Books You Buy, etc.)|
Ik hoop dus 70 boeken te lezen voor de goodreads challege, daarnaast hoop ik echt mijn TBR wat te laten slinken maar vooral: GENIETEN VAN HET LEZEN!!!!

Any New Year’s Resolutions? (Bookish, blogging, and otherwise)
Ik heb een goede voornemens post voor mijn blog, die kun je HIER vinden, verder doe ik niet aan goede voornemens aangezien ik ze vaak toch niet nakom haha.

Aangezien het inmiddels 2017 is ga ik deze niet meer doorgeven. De meeste bloggers hebben een vrij strakke planning. Maar ik vond het wel super leuk om hem in te vullen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *