Book Haul december 2016

Een beetje later dan je gewend bent, helaas waren de foto’s echt heel slecht dus moest ik die opnieuw maken en tja de feestdagen, kids die vakantie hebben er was gewoon te weinig tijd! Ik heb in december echt belachelijk veel nieuwe boeken toegevoegd aan mijn kast. Daar gaan we dit jaar maar eens wat verandering inbrengen want mijn TBR is hoger dan ikzelf! Maar goed laten we snel gaan kijken welke boeken ik heb gekregen en gekocht!

Als eerste begin ik met de Sinterklaas boeken, aangezien wij sinterklaas vieren doen we dan ook pakjes voor de volwassenen. Ik kreeg deze boeken:

Harry Potter and the chamber of secrets de illustrated edition! Dit boek is weer net zo mooi als deel 1! Al moet ik ze beide nog lezen….Komt goed want dit jaar draait om mijn leesplezier! Dus deze gaan dit jaar zeker gelezen worden!!!

Ook kreeg ik het boek The reader, wow wat een prachtig verhaal is dit zeg! Dit boek is echt een aanrader voor iedereen. Ga het snel lezen! Mijn recensie van dit boek vind je HIER.

Het volgende boek dat ik kreeg is Someday, someday maybe van Lauren Graham, ik ben ontzettend fan van deze actrice en dan ook erg benieuwd naar haar boek!

Voor mezelf kocht ik als sinterklaascadeautje Kraai en Koninkrijk, wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb want wow dit is echt geweldig!! Wat een mooie afsluiter van de serie en wat zal ik deze bende gaan missen! Mijn recensie van dit boek vind je HIER.

Ook dit jaar deed ik weer mee aan de Boeken advents kalender van Emmy, ik kreeg een geweldig leuk pakketje en het boek dat er in zat was The witch’s kiss. Ik ben ontzettend benieuwd naar dit boek en hoop dan ook dat ik hem snel kan gaan lezen.

Ik deed ook mee met de Secret santa van Kwante in wonderland en ook daar ontving een prachtig pakket! De unboxing daarvan zie je HIER. Het boek dat ik daarbij kreeg was Kiss of steel, steampunk, Victoriaans Londen en paranormal romance? Yes please!!!

Ook ging ik nog naar de boekwinkel…..Altijd fout daar kocht ik het boek Het zwarte hart, ik ben echt ontzettend benieuwd naar dit boek en ik hoop dat ik hem ook snel mag gaan lezen!

Als kerstpakket krijg ik altijd een belachelijk grote bol.com cadeaubon maar wat kan ik daar altijd een hoop boekjes van kopen. Ik heb de volgende boeken gekocht:

Gemina, het tweede deel van de illuminea files. Tja heb het eerste deel nog niet gelezen maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen!

Ook kocht ik Vicious van V.E. Schwab, sinds a darker shade of magic maak ik het mijn missie om haar boeken allemaal te verzamelen en deze ontbrak nog. Ik ben er erg benieuwd naar!

Beyond what is given van Rebecca Yarros. Ik heb de eerste twee delen in het Nederlands gelezen maar ik kwam erachter dat ze hele andere covers gingen gebruiken ( inmiddels hebben ze dat teruggedraaid maar voor mij te laat ) dus besloot ik over te gaan naar de engelse en dit is deel drie. Inmiddels heb ik hem al gelezen en binnenkort verschijnt mijn recensie. Het is echt weer een prachtig boek!

Ook kocht ik deel vier Hallowed ground want ja nu wil ik de serie uitlezen ook. Ik heb al van Melissa begrepen dat ik de tissues bij de hand moet houden!

Ook maakte ik de succubus serie Succubus revealed van Richelle Mead compleet, deze boeken vind ik fantastisch maar ik miste het laatste deel nog. Maar nu niet meer! Ik zie een serie re-read in de toekomst!!!

Het boek Making faces was een aanrader van een vriendin en ik ben dan ook erg benieuwd naar dit boek!

 

Een boek waar ik wel even over twijfelde was Scrappy little nobody, ik lees niet snel een autobiografie de laatste die ik las is van Felicia Day. Maar ik vind Anna Kendrick ontzettend leuk dus ook die dropte ik in mijn digitale winkelwagentje.

Oké eerlijk? The sleeper and the spindle heb ik puur op de cover gekocht want die ik echt prachtig! Binnenin het boek staan ook prachtige illustraties dus ik ben er heel blij mee. Het is geen dik boek dus heerlijk om even tussendoor te lezen!

Tot slot bestelde ik Hard as it gets, ook op aanraden van Melissa. Stoere kerels en een tatttoo shop? Sign me up dus ik hoop ook dit boek snel te gaan lezen!

Ik bestelde ook nog twee boeken die nog niet verschenen zijn dus die zie je zodra ik ze binnen heb!

 

Ook heb ik met drie vriendinnen een cadeau uitwisseling gedaan, van eentje ontving ik een funko van Loki! Van de andere twee meiden ontving ik:

The darkest mind van Alexandra Bracken, ik kan me niet eens meer herinneren hoe lang ik dit boek al op mijn wishlist heb staan dus ik ben zo blij dat ik hem gekregen heb!

Van de andere vriendin kreeg ik Beautiful Disaster! Ook dit boek is inmiddels gelezen en ik vond hem ook geweldig. De recensie volgt snel!

Onder de kerstboom lag ook nog een verassing…..Namelijk het boek Talking as fast as I can van Lauren Graham. Ja ik ga toch wat meer autobiografieën lezen denk ik haha. Maar zij is echt één van mijn favoriete actrices en als groot fan van The Gilmore Girls ben ik erg benieuwd naar dit boek.

Van uitgeverij Clavis ontving ik het boek Slaves, ik ben er nu meerdere malen in begonnen, maar ik weet nog niet zeker of het iets is voor mij. Helaas pakt het me niet op dit moment.

Ook kreeg ik natuurlijk nog de Celebrate books box en de Owlcrate daar zaten de volgende boeken in:

In de owlcrate zat het boek Of fire and stars and  lijkt mij een geweldig boek! De unboxing van de gehele owlcrate vind je HIER.

In de celebrate books box zat The kids of appetite, mooi want de auteur is één van de auteurs die op Yalfest zal zijn!

Ik had ook nog een superleuk kerstdiner bij van Piere in Eindhoven en daar kocht ik het boek Het geeft niet van Miranda Hillers en als bonus is hij nog mooi gesigneerd ook!

Wat een Haul he?! Echt ik schaam me er een beetje voor, maar wow het zijn stuk voor stuk wel echt geweldige boeken!!!!

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

5 januari 2017 at 10:25

wat een ge-wel-dige bookhaul!!! en ik vind het echt leuk om de foto’s enz erbij te zien<3 ben zo benieuwd al naar je volgende posts!! The Reader lijkt me ook heel gaaf, staat op m'n wishlist!5 januari 2017 at 10:28

Ik heb Gemina en Slaves ook aan mijn collectie toegevoegd! Slaves vond ik persoonlijk wel heel leuk, maar aan Gemina ben ik nog altijd niet begonnen..5 januari 2017 at 23:33

Oh my GAWD, wat een jaloersmakend mooie buit! The Reader staat hier al klaar om gelezen te worden en naar Of fire and stars ben ik heel erg benieuwd. Hij heeft zo veel favorirten-van-2016 lijstjes gehaald op Booktube. Kijk uit naar je review. ?7 januari 2017 at 20:55

Ok, ik neem mijn woorden terug. Deze bookhaul is even indrukwekkend als die van Melissa. 🙂 Leuk ook met al die toffe foto’s erbij. Volgens mij zat The Reader in één van de boxen die ik tegenkwam tijdens het maken van de Maandelijks een pakje – blogposts. Daardoor dacht ik dat jij die uit een box had gekregen.

Ik heb zonet 4 funko’s besteld. Nu maar hopen dat ze hier snel aankomen. Met boekjes kopen/bestellen ga ik nog eventjes wachten. Braaf hé 😉    annabel
    7 januari 2017 at 21:06

    Haha ja deze haul is wel echt heel groot! Maar wat knap dat je nog geen boeken hebt besteld. Ik hen wel heel benieuwd naar de funko’s die je besteld hebt.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Must reads voor 2017

6 januari 2017

%d bloggers liken dit: