Must reads voor 2017

Weet je nog dat één van mijn voornemens was dat ik zou lezen waar ik zin in had? Dit lijstje gaat dat echt niet veranderen, maar het zijn wel boeken die ik dit jaar echt wil lezen. Het gaat hier om boeken die ik al wel in mijn kast heb staan maar nog niet gelezen. Het zijn toch wel vrij nieuwe boeken maar goed ik deel ze hier met jullie!

Als eerste The sleeper and the spindle, dit boek ziet er gewoon zo prachtig uit! Ik wil het heel graag lezen en hoop dan ook dat ik hier snel tijd voor vind!

Mijn volgende keuze zijn er eigenlijk twee, Illuminea en Gemina, beide boeken staan heel hoog op mijn lijstje met boeken die ik wil lezen dit jaar. Of ik ze achter elkaar ga lezen weet ik niet want ze zijn beide behoorlijk dik. Maar ze gaan dit jaar gelezen worden!!!

Ook vicious staat hoog op mijn lijstje, ik vond A darkers shade of magic en This savage song echt geweldig en na het lezen van de synopsis van dit boek kan ik niet wachten om dit boek te lezen!

Van dezelfde auteur heb ik ook  Het tweede deel in de Darker shade of magic trilogie, ik ben heel benieuwd of die net zo goed is als de eerste.

Tot slot Het zwarte hart, dit boek klinkt echt zo ontzettend als een boek dat in mijn straatje past en het past ook meteen bij mijn voornemen wat meer Nederlands te gaan lezen.

Welke boeken uit jou kast wil je echt gaan lezen dit jaar?

Ow ja en volgende week weer gewoon een Geeky friday!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

6 januari 2017 at 08:06

Gaaf MUST READS lijstje heb je!!! Mijn lijst is zolang, dan zou ik een hele pagina hier in beslag moeten nemen hahahaha.. Maar o.a. staan deze boeken op ASAP TBR stapel bij mij
– nevernight van Jay Kristoff
– He will be my ruin van K.A. Tucker
– This savage song van V.E. Schwab
– Ice like Fire van Sara Raasch
– Graceling van Kristin Cashore
– the Young Elites van Marie Lu
– the Sin eater’s Daughter van Melinda Salisbury
– the Queen of the Tearling van Erika Johansen
– a Darker shade of Magic van Victoria Schwab



6 januari 2017 at 09:11

Wat een fijne lijst. Ik hoop dit jaar ook eindelijk iets van V.E. Schwab te lezen. Hoor alleen maar positieve geluiden over haar werk.



6 januari 2017 at 09:47

A gathering of shadows is zooooo tof.



6 januari 2017 at 13:38

Het zwarte hart moet je echt gaan lezen hoor <3!!!!

Mijn must reads? Uhm mijn tbr hahaa! Nee, ik must read de Diabolic… helemaal na al jullie feels in de groep! Verder kijk ik ook gewoon lekker naar waar ik zin in heb!



7 januari 2017 at 22:08

Ik heb al verklapt dat mijn tbr nogal omvangrijk is. Van dit grote aantal boeken zou ik graag enkele van Nora Roberts, Diana Gabaldon, Gini Koch, Kim Harrison, J.R.Ward, Nalini Singh, Kresley Cole, Jeaniene Frost, Ilona Andrews te lezen. Daarnaast zou ik liefst ook nog enkele oude favorieten herlezen én misschien toch eens eindelijk beginnen in de serie van Het Rad des Tijds van Robert Jordan.

Oh ja, blijkbaar is er weer een reactie tussen de spam terechtgekomen. Eentje op je Ringing in the New Year Tag. 😉



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Book Haul december 2016

5 januari 2017

%d bloggers liken dit: