Leesclub: Hooked on books

Je hebt er misschien al wat over gelezen maar ik wilde toch graag een introductie doen. Sinds de read a long van Throne of glass is er een app groepje ontstaan dat veel met elkaar optrekt tot nu toe alleen op de app maar binnenkort gaan we met bijna de hele groep gezellig wat eten. Aan het einde van vorig jaar besloten we dit vaker te gaan doen, een leesclub waarbij je gewoon een hele maand hebt om een boek te lezen en waar we er samen over praten. De leesclub is niet op zoek naar nieuwe leden maar elke maand bespreken we wel het boek gezamenlijk en zul je ook links vinden naar de de recensies van de andere groepsleden die een blog hebben. Deze post is puur om de leden voor te stellen, uiteindelijk zul je ook een nieuwe pagina in het menu vinden voor deze leesclub waar je alle recensies kan vinden van de verschillende leden. Maar goed laat ik nu beginnen met het voorstellen van de leden:

Deze mooie voorstelplaatjes zijn gemaakt door Melissa van Melissa’s bookworld en ze is zo lief geweest om deze voor ons allemaal beschikbaar te stellen! Geld overigens ook voor de header bovenaan dit bericht!

 

Zo nu weten jullie allemaal wie er in onze leesclub zitten, rest mij alleen nog de links naar blogs en als die er niet zijn de instagram pagina’s van de leden met jullie te delen. Zodat jullie ook bij de anderen eens kunnen kijken want geloof me het zijn stuk voor stuk geweldige meiden!!!

Blogs:

Kwante: Kwante in wonderland
Melissa: Melissa’s bookworld
Willemijn: The spine breakers
Dominique: Thunderstruck books
Freya: Bookstruck
Isabelle: Belle’s book adventures
Bianca: BiBiBooks

Instagram:

Adinda: @adindabooks
Kaylee: @kaylees_bookish_world
Jaqueline:@jqln90
Candyce: @xcandycex

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

10 januari 2017 at 14:22

Jij bent ook geweldig ♥Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: