Geeky friday: Serie crushes

Nee dit is niet een opsomming van mijn favoriete series, maar het gaat wel over crushes want laten we eerlijk zijn als er een leuke man in een serie zit is het altijd leuker om het te kijken toch? Daar gaat dit bericht over, wie zijn mijn grootste crushes? Dat zal ik jullie nu vertellen!

Toen ik de giveaway deed voor de BAK dit jaar met 999 vragen aan jezelf kreeg ik als vraag wie mijn eerste bekende crush was. Nou heb ik dat in die post ook al verteld, maar daar komt hij dan:

 

Ja mijn eerste crush was Spike van Buffy the vampire slayer! Oké ik geef toe dat ik Angel ook wel leuk vond maar vanaf het moment dat hij in beeld stapte was het: Angel wie? Daar is dan ook zo’n beetje mijn liefde voor bad boys geboren geloof ik haha. Ik heb afgelopen jaar de acteur mogen ontmoeten en ik kan je vertellen: Ik vind hem nog steeds leuk! haha.

Dan mijn allergrootste crush van dit moment en ik denk niet dat er nog iemand is die mijn blog volgt die niet weet wie ik nu ga noemen……

 

Jep Dean Winchester! Vanaf het eerste moment dat hij het beeld in wandelde in de allereerste aflevering van Supernatural heb ik een kleine ( oke, oke, enorme ) cursh! Ja Dean winchester is mijn grootste serie crush ooit! Ik heb hem twee jaar geleden mogen ontmoeten en wow, in het echt net zo knap als op tv. kan ik jullie vertellen en ook nog een super aardig! Ik kijk nu alweer uit naar nieuwe afleveringen van Supernatural, nog maar twee weekjes!!!! Tja en Dean is ook wel een beetje een bad boy natuurlijk, en als hij huilt……dan huil ik mee kan niet anders. Zelfs als hij huilt is hij nog knap, eigenlijk is het ook niet eerlijk haha.

Dan eentje waar heel veel meningen over verdeeld zijn denk ik……

 

Daryl Dixon, je vind hem leuk of je vind hem niks, ik val in de eerste categorie! Ik vind hem in ieder geval erg fijn om naar te kijken in The walking dead. Natuurlijk is het elke week maar weer afwachten of hij de volgende aflevering haalt maar goed tot die tijd geniet ik er maar gewoon van!

Oké nog eentje uit the walking dead……

 

Tja ik ben niet gelovig, maar voor deze Jezus wil ik wel een gebedje zeggen haha. Laatst zat hij bij The talking dead een talkshow waar ze het over de aflevering hebben die uitgezonden is en wat denk je….Engels accent. Tja dan ben ik ook wel verkocht hoor! Ik hou daar wel van!

Als we het dan toch over accenten hebben……

 

De reden waarom ik Dr Who ben gaan kijken…….De tiende docter. Ik vind hem gewoon geweldig. Weet niet eens precies waarom maar hij straalt iets uit waar ik insta blij van wordt! Stiekem vind ik dit nog steeds de beste Dr Who afleveringen haha.

Je zou toch denken dat er inmiddels een eind komt aan deze lijst……Maar nee hoor we gaan gewoon nog even door! Op naar mijn volgende crush…..

 

Hook uit once upon a time, ik ben geen fan van de Hook uit de peter pan tekenfilm, maar deze Hook…..Ja hoor daar wil ik wel mee vast komen te zitten op zee! Om eerlijk te zijn is hij ook nog de enige reden dat ik once upon a time kijk, want voor de rest vind ik de serie niet heel leuk meer haha.

Oké op naar de volgend…..

 

Alcide uit True blood! Man de reden om deze serie te kijken en gelukkig voor ons doet hij zijn kleren nog al eens uit haha. Mijn liefde voor weerwolven is hier toch wel ontstaan geloof ik!

Oké de laatste dan…..

 

Jamie Fraser uit Outlander! Dat accent, die kilt, dat lichaam……Allemaal Yes! Ik wordt er allemaal erg blij van! Ik vond Jamie in het boek al erg leuk maar in de serie ben ik helemaal verliefd! Dat accent ook, ja ik weet het ik ben een sucker voor accenten haha. Maar goed het tweede seizoen staat in de kast dus ik weet wel wat ik ga doen als ik verlof heb haha.

Dat waren ze dan, nou ja er zijn er vast wel meer….Maar deze wilde ik graag met jullie delen! Wie is jou serie crush? En oké dan nog een gifje om het af te leren….

 

Tot volgende week!

9 gedachtes over “Geeky friday: Serie crushes

  1. Mijn serie crush is Stephen Amell uit Arrow en Robbie Amell wat daar ook bijrolletjes in heeft! Die twee zijn echt GOALS <3!!!!

    En ik vind het 'Finn' personage uit The 100 ook echt een schatje!!

    En na het zien van jouw post wil ik ook echt ASAP kennismaken met Dean uit Supernatural haha

  2. Alcide! God heb je Magic Mike XXL gezien? Die benzinepomp scene???

    AArrgggghhh! Ik denk dat ik het met veel van je rijtje eens ben! Maar dat komt dan denk ik ook omdat ik echt van bad boys hou!

  3. Pingback: Blogger Lovin #18 | Zwartraafje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.