Sarah J. Maas read-a-long 2.0

Mijn liefde voor Sarah J. Maas hoef ik hier waarschijnlijk niet meer uit de doeken te doen….Dat heb k al regelmatig gedaan en tja hij blijft onveranderd. Zo tegen releasedatum van een nieuw boek wordt het zelfs een beetje erger en ik zit tegenwoordig in een facebookgroep rondom de A court of thorns and roses serie.

Die laatste serie daar wil ik het vandaag over hebben, want zoals jullie weten heb ik samen met Melissa’s bookworld afgelopen augustus en september een Read a long gedaan voor de Throne of Glass serie. Hartstikke leuk natuurlijk en er waren zoveel enthousiaste deelnemers dat we meteen besloten om het gewoon nog een keer te doen maar dan met de court of thorns and roses serie.

Op 2 mei verschijnt het boek A court of wings and ruin ( ben ik de enige die heel zenuwachtig wordt van deze titel? ), maar goed we hebben begrepen van de Nederlandse uitgever dat ook zij gaan proberen hem op die datum uit te geven. Dus ook voor de Nederlandse fans is er tijd om mee te lezen. Mocht dit echter niet zo zijn zullen we hier nog een aanpassing in de duur van de read a long in maken. We zien graag iedereen emotioneel beschadigd haha.

Facebookpagina:

Natuurlijk is er ook voor dit event een facebookpagina aangemaakt. Hier kun je jezelf aanmelden, houden we je op de hoogte van de read a long en dit is de plaats om straks als je fangirl feels te delen. Als je op de afbeelding klikt ga je automatisch naar de facebookpagina.

Wat kun je verwachten van de read a long?

  • Een hoop gezelligheid, dat is natuurlijk het allerbelangrijkste
  • (Foto) opdrachten die jullie mogen gaan uitvoeren, sommigen zijn just for fun maar met sommige kun je ook wat winnen.
  • Er komen een aantal winacties, we doen ons best om leuke prijzen weg te geven.
  • Wekelijks een facebook sessie om over het gelezen boek te praten, te fangirlen, elkaar te steunen want ik heb zo’n gevoel dat we het heel erg nodig gaan hebben!

 

Schema:

Ook dit keer hebben we weer een schema, het zijn nu natuurlijk minder boeken dus de read a long zal ook minder lang duren. Voor nu ziet het schema er zo uit:

17-04 t/m 23-04 lezen we A court of thornes and roses/Hof van doorns en rozen
maandag 24-04 is de recap van dit eerste boek op facebook om 21:00.

24-04 t/m 01-05 lezen we A court of mist and fury/Hof van mist en woede.
Maanag 01-05 is er weer een recap op facebook over dit boek om 21:00

Omdat er nog geen bevestiging is van de releasedatum van het derde boek laten we deze nog even doorlopen tot 30 maart. Zodra we een datum hebben gaan we dit nog aanpassen en maken we dit natuurlijk aan jullie bekend.

Delen:

Wij zouden het natuurlijk ontzettend leuk vinden als jullie deze read a long allemaal willen delen! Deel de evenementenpagina, als je iemand kent die de boeken nog niet gelezen heeft sleep ze dan mee naar de pagina zodat we het zo gezellig mogelijk kunnen maken!

Als je op social media iets deelt rondom de read a long, gebruik dan de volgende hashtag:

#DUTCHIESREADACOTAR

Dit zorgt ervoor dat wij de posts makkelijke kunnen vinden en de mooie foto’s en creaties makkelijk kunnen verwerken in onze recap van de read a long.

Spoilers:

Dit is een hele belangrijke, er is een hele groep mensen die de boeken gaan herlezen, maar er zijn ook nieuwe lezers. Het is dus belangrijk dat die geen spoilers te zien krijgen. Heb je toch dringend de behoefte om te fangrilen over een bepaald stuk begin je bericht dan als volgt:

Spoiler ACOTAR of ACOMAF

Hier je bericht/vraag.

Whats-app

Afgelopen read a long hadden we twee groepen, een spoiler en een non spoiler groep. Dit jaar hebben we besloten dit niet te doen en het echt op facebook te houden. Dit omdat het ook veel werk vraagt en we beide mama zijn, ik tegen die tijd een derde spruit erbij heb en we het gewoon voor onszelf wat overzichtelijker willen houden. Je mag dus al je feels kwijt op facebook of twitter/instagram met de juiste hashtag.

Dit is zo’n beetje hoe het eruit gaat zien voor de komende read-a-long. Aan het begin van de read-a-long zal er een soort start post geplaatst worden en dan gaan we los! Dus nog even geduld maar het wordt weer super gezellig!

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

18 januari 2017 at 18:30

Ik ga dit jaar zeker meedoen. En dan ook volledig.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: