Geeky Friday

Het is weer vrijdag, dus tijd voor een nieuwe Geeky Friday, vorige week heb ik jullie hopelijk allemaal een fijne dag bezorgd met de mooie mannen. Vandaag gaan we even terug naar mijn favoriete serie: Supernatural! Gisteren hebben zij een people’s choice award gewonnen voor favorite network Sci-fi/fantasy show  dus tijd om weer eens even mijn meest favoriete show onder de aandacht te brengen met deze week een top 5 meest bad ass vrouwelijke karakters uit de serie. Pas op dit artikel kan spoilers bevatten!

 1. Charlie Bradbury:

  Zij is echt mijn meest favoriete vrouwelijke karakter ui de serie, net als veel fans is ze een echte geek en het wordt ook echtg goed neergezet. Waar je in veel series een uitvergroting ziet die vaak de hele geekcultuur belachelijk maakt is Charlie echt de belichaming van hoe ik mezelf zie. Bovendien neemt ze het in haar eerste ontmoeting al meteen op tegen de big bad dus ja dan kan je wat mij betreft niet meer stuk hoor!
 2. Sherrif Jody Mills:

  Dit is ook echt een bad ass vrouw! Ze begint als onwetende sherrif maar inmiddels is ze naast sherrif ook gewoon een bad ass hunter en moederfiguur voor de jongens. Ik vind afleveringen met haar ook altijd ontzettend leuk en de actrice die haar speelt is ook geweldig op social media! Er is samen met mijn nummer drie de wayward daughters opgezet en als er een spin off is die de fans graag willen zien is het wel met haar en met mijn nummer 3!
 3. Sherrif Donna

  Onze eerste kennismaking met de bekende donut scene is gewoon echt geweldig! Ik heb me echt rot gelachen om haar en in eerste instantie had ik niet verwacht haar ooit nog eens terug te zien. Maar niets is minder waar, gelukkig! Er is zelfs een afleveringen waar Jody en Donna elkaar ontmoeten bij een sherrif bijeenkomst en zelf een hunt willen oplossen. Ik vind het geweldig om die interactie te zien. Donna is uitgegroeid van onzeker typje tot iemand die echt voor zichzelf opkomt!
 4. Ellen:

  Ze is de eigenaresse van een Hunters bar en bezorgd andere hunters zaken maar kan ook zeker zichzelf en haar dochter wel redden. Need I say more? Ellen werd al snel één van mijn favoriete karakters uit de serie, het laat duidelijk zien dat niet alleen mannen sterk staan in deze serie.
 5. Mary Winchester:

  Ze hoort wel echt in dit lijstje thuis natuurlijk, want voor ze de mama werd van Sam en Dean was ze zelf een bad ass hunter. Voor haar zoons heeft ze het leventje opgegeven en heeft geprobeerd een normaal leven op te bouwen met haar man. Zonder haar zouden we Sam en Dean niet eens hebben, dus ze moet zeker in dit lijstje!!!

Kijk jij Supernatural? Zo ja wie is jou meest favoriete vrouwelijke karakter?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

20 januari 2017 at 08:48

Charlieeeee! Absoluut m’n favo maar verder ben ik het ook helemaal eens met dit lijstje 😀20 januari 2017 at 08:49

Sowieso Charlie en Jody. Donna vind ik ook heel leuk. Maar Jody en Charlie winnen.20 januari 2017 at 09:09

Charlie is ook mijn favoriet! Ze is een echte geek, en zo zie ik mezelf soms ook wel ha ha :-). Jo, de dochter van Ellen, zag ik ook wel graag spelen. Al was het maar een kort rolletje. Vooral de interactie tussen haar & Dean! En hoe kan ik Ruby & Bella vergeten … Er zijn wel meerdere vrouwelijke personages die ik bad-ass vind want de meiden in jouw top 5 vind ik ook super! Het blijft gewoon een top-serie 😀24 januari 2017 at 14:29

Mijn top drie ziet er exact hetzelfde uit als die van jouw maar Charlie steekt er echt wel met een gigantische voorsprong bovenuit. Ik heb ook maar één SPN Funko Doll én dat is die van haar. Ze staat hier naast haar grote heldin in mijn boekenkast en ik word er iedere keer blij van wanneer ik voorbij wandel. Zoveel liefde voor Charlie.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: