De week van een boekenblogger

Ik zal maar vast vertellen dat mijn voornemen voor het maken van meer foto’s……echt aan het mislukken is op dit moment. Ik probeer het wel, maar ik vergeet het heel vaak gewoon. Dus ook deze keer weinig foto’s, maar goed laten we snel kijken wat ik deze week allemaal gedaan heb.

Maandag:

Als elke dag is het ook vandaag gewoon een werkdag, dus vroeg opstaan en dan merk ik pas dat ik echt de laatste loodjes loop in deze zwangerschap want om eerlijk te zeggen het opstaan is zwaar. De dag kruipt voor mijn gevoel echt voorbij, helemaal als ik denk aan het geweldige boek dat op me ligt te wachten. Nadat de meiden op bed liggen, plof ik op de bank maar van lezen komt om de één of andere reden gewoon niet veel. Ik heb deze zwangerschap weinig concentratie en dat is jammer.

Dinsdag:

Natuurlijk beginnen we de dag met de nodige drukte opstaan met een peuter en kleuter valt soms niet mee hoor! De ene wil alles zelf doen en de ander heeft treuzelen tot een ware kunst verheven. Dus het duurt altijd even voor iedereen zijn ontbijt heeft en dan moet ik er eerst nog voor zorgen dat de schooltas in orde is. Ik ben altijd blij als ik even zit en kan eten. Als Lotte naar school is gaan ik en Eline vrij weinig doen, zoals ze het zelf nu zo mooi zegt: Mama kan niet meer zoveel want de baby zit in de weg. Super schattig maar helaas ook erg waar, ik wordt helaas steeds minder mobiel. Ik lees wat op de dag en als Lotte thuis is gaan de meiden boven zitten. Kan ik mooi even One born every minute kijken. Vind het altijd leuk om dat te kijken en nee ik wordt niet angstig voor mijn eigen bevalling. Die avond kijk ik vier handen op één buik, helaas niet geheel rustig want Eline wordt ineens schreeuwend wakker en komt bij mij liggen. Ze slaapt die nacht bij ons, dat betekend zij slaapt heel goed en ik iets minder haha.

Woensdag:

Als de wekker gaat, vraag ik mijn man of hij naar beneden wil gaan met de kids zodat ik een beetje bij kan slapen. Gelukkig doet hij dit en kan ik lekker nog even slapen….tot kwart voor tien! Ik werk wat aan mijn blog en knuffel wat met Eline. Verder geniet ik natuurlijk van het getrappel in mijn buik en uiteindelijk gaan we Lotte halen van school. Haar gezichtje klaart helemaal op als ze ons ziet, altijd zo leuk! We zetten de kinderen bij mijn vader af want wij gaan op visite bij mijn beste vriendinnetje! Ze woont al een tijdje in een nieuw huis en we hebben door drukke schema’s nu pas tijd om te gaan kijken. Natuurlijk is het super gezellig en we gaan meteen aan de slag voor Londen. Want in Juli gaan we samen een paar dagen weg! Heerlijk, de treinreis is in ieder geval alvast geboekt. Dus we komen aan in Londen! Die avond ga ik op tijd naar bed, ik kijk criminal minds maar ga daarna al snel slapen.

Donderdag:

Na de ochtendstress hebben we al snel een rustig dagje, ik lees eigenlijk ook best veel die dag. Eline speelt lekker en af en toe speel ik mee. Maar ze vind het ook prima als mama even met een dekentje en een boek op de bank gaat zitten.  Als Lotte thuiskomt gaan ze weer boven spelen en ik lekker even tv. kijken. We eten frietjes bij mijn vader en daar blijven de meiden ook slapen want ik moet morgen vroeg op voor het werk. Ik lees die avond nog wel behoorlijk wat, er is toch niets op tv.

Vrijdag:

Werken dat staat er vandaag op het programma, eigenlijk ook nog de boodschappen. Maar we hebben besloten dat niet te doen. We vragen mijn vader en mijn man om dat deze week te doen. Heerlijk dat dit even niet hoeft! Ik geniet van de avond, eerst lekker even ontspannen in bad en daarna lekker in bed met mijn boek. Ik lees echt heel veel en ga daarna lekker slapen.

Zaterdag:

De meiden slapen dit hele weekend bij mijn ouders, zodat ik een beetje bij kan slapen wat echt wel nodig is! Ik sta op, ga douchen en daarna begin ik met proeflezen. Ik kan jullie vertellen dat boek is echt leuk!!!! Daarna ga ik verder met mijn eigen boek, maar helaas kan ik hem nog niet uitlezen want er moet een taart besteld worden! Volgende week wordt ons kleinste meisje namelijk alweer drie! Ook doen we nog wat kleine boodschapjes, ik ga daarna mee naar mijn ouders en mijn meiden en lees ook nog even de laatste twintig blz in mijn boek. Ook heb ik de owlcrate opgehaald en ik ga eerlijk bekennen ik heb hem al opengemaakt……Wow wat een gave inhoud!

Zondag:

Ook vandaag een rustige opstart, ik begin met het maken van foto’s van de owlcrate en ga daarna aan de slag met mijn blog. De rest van de dag weet ik nog niet wat ik ga doen. Ik zie het wel, het is zondag en niks moet! In ieder geval ga ik vandaag nog wat lezen want, het boek in de owlcrate is zo tof dat ik het meteen wilde lezen!!!!

Hoe was jou week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: