Unboxing owlcrate januari 2016

Afgelopen vrijdag zat er een briefje in de brievenbus, ik had een pakketje gemist….Altijd jammer. Zaterdag kon ik hem ophalen en het was de nieuwe owlcrate! Dus hier ben ik weer met een unboxing van mijn owlcrate! Het thema deze maand is Classic remix. Dus veel goodies geïnspireerd op classics. ik vond de box heel erg tof, ondanks dat ik de meeste boeken nog niet gelezen heb haha. Laten we snel kijken wat er allemaal inzit!

Eerst even teasen met een dichte box natuurlijk!

als ik de box openmaak zit er natuurlijk de spoiler kaart in, op de achterkant staat precies wat er allemaal inzit. Maar ik bekijk deze altijd pas na het uitpakken van de box. Ik wil niet gespoild worden natuurlijk. Ik vind de illustraties op de kaart altijd super mooi!

Het eerste wat ik uit de doos pak is een zakje thee, geïnspireerd op het boek: The little prince. Ik kan hem helaas niet goed ruiken door de verpakking heen maar het is de smaak mint en roos. Ik ben heel erg benieuwd!

Ook zit er een heerlijk zeepje in, die ik wel kan ruiken haha. Hij ruikt heel lekker! Deze is geïnspireerd op de secret garden en ruikt naar white tea en berries. Lekker zoet dus!

Ook deze gave boekenlegger zit in de box, ik moest opzoeken waar deze op is geïnspireerd want ik kende de quote niet. Maar de quote komt dus uit Slaugherhouse five. Het boek nog nooit gelezen dus niet gek dat ik hem niet herkende.

Gelukkig zat er ook nog een goodie in van een boek dat ik wel gelezen heb: The phantom of the opera! Het is een prachtige magneet en ik vind hem echt heel erg mooi. Heb meteen zin om de film uit de kast te pakken en die lekker te gaan kijken.

Ook zat er een kalender in, elke maand is een ander classic boek. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik eigenlijk nooit echt kalenders ophang maar het is wel heel leuk natuurlijk!

Dan tot slot als laatste goodie de button die tegenwoordig bij elke owlcrate zit. Ik vind hem heel tof en hij past ook goed bij het thema!

En dan het boek! Wow ik ben verliefd want wat is die cover mooi!!!! Ik denk niet dat ik hoef te vertellen waar dit boek op gebaseerd is toch? Juist: The phantom of the opera! Ik ben er ook al in begonnen maar kwam helaas niet verder dan het eerste hoofdstuk gewoon omdat ik te moe was. Maar wow ik ben zo enthousiast over dit boek. Voor de liefhebbers hier de synopsis:

In this modern day spin on Leroux’s gothic tale of unrequited love turned to madness, seventeen-year-old Rune Germain has a mysterious affliction linked to her operatic talent, and a horrifying mistake she’s trying to hide. Hoping creative direction will help her, Rune’s mother sends her to a French arts conservatory for her senior year, located in an opera house rumored to have ties to The Phantom of the Opera.

At RoseBlood, Rune secretly befriends the masked Thorn—an elusive violinist who not only guides her musical transformation through dreams that seem more real than reality itself, but somehow knows who she is behind her own masks. As the two discover an otherworldly connection and a soul-deep romance blossoms, Thorn’s dark agenda comes to light and he’s forced to make a deadly choice: lead Rune to her destruction, or face the wrath of the phantom who has haunted the opera house for a century, and is the only father he’s ever known. ( van Goodreads )

En als altijd zit er een brief bij van de auteur en kijk dat uiltje met een maskertje op! Echt te cute!!! Ik vind de brieven altijd leuk, de auteurs vertellen dan wat meer over het boek en dat maakt me vaak nog nieuwsgieriger naar het boek. Ook zat er een gesigneerde bookplate in! die zitten er ook steeds vaker in maar niet altijd dus super gaaf!

Tot slot een sneak peak voor de box van volgende maand: Run away with the circus. Ik kan nu al niet wachten op die box en ben al druk aan het bedenken welk boek hier bij zal zitten!

Wat vond jij het leukste item uit deze box?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

24 januari 2017 at 07:04

Wat een gave box weer en ik ben ook erg benieuwd wat er dan nu precies in de volgende box gaat zitten! En dat boek!! Moet die ook echt asap hebben haha, hij lijkt me ook enorm gaaf.24 januari 2017 at 08:36

Wow, leuk! En dat boek, zo mooi!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: