Autobuy auteurs

Ken je dat, dat er bepaalde auteurs zijn waar je het boek van koopt, ongeacht waar het over gaat? Ik in ieder geval wel en ik heb een aantal auteurs waar ik zo een boek van koop en vaak pre-order zonder er over na te denken. Simpelweg omdat ik de boeken die ze al geschreven heb zo goed vindt! Zij staan op mijn autobuy list, zie ik dat ze iets nieuws uitgeven dan verdwijnt het meteen in mijn winkelmandje. Vandaag wil ik mijn vier autobuy auteurs met jullie delen, deze auteurs toevallig ook allemaal vrouwen hoeven geen moeite te doen om een boek aan mij te verkopen. Dus laten we snel beginnen!

Ten eerste natuurlijk Sarah J. Maas

Ik denk niet dat het een verassing is als ik haar noem toch? Ik verslind haar boeken, zit in een groep die helemaal om haar a court of thornes and roses serie draait en het liefst zou ik wel elke maand een nieuw boek van haar lezen. Het begon voor mij met Throne of glass, ik las de synopsis van dit boek en ik was echt meteen verkocht! Een female assasin? Yes please! Ik weet dat niet iedereen deze boeken even goed vindt en dat is prima, maar ik ben er wel ontzettend fan van. Na de eerste boeken in deze serie was ze al een autobuy en toen kwam ze met A court of thornes and roses…..Wow dit boek was misschien nog wel beter en de opvolger A court of mist and fury wow ja toen was ik echt helemaal verliefd. Dit jaar gaat ze beide series afsluiten, er komen nog wat novellas, een kleurboek en nog meer boeken in de wereld van A court of thornes and roses maar het grote verhaal eindigt dit jaar. Ook voor Throne of glass komt het laatste boek dit jaar uit. Ik ben serieus bang voor het einde van beide series, ik weet ook niet wat ik moet verwachten aangezien ze nog nooit een serie heeft afgeschreven tot nu toe! Ik ben voorbereid op een gebroken hartje en een bookhangover waar ik niet blij van wordt. Maar goed we zullen het zien dit jaar!

De volgende auteur is Maggie Stiefvater

Misschien is dit wel een verassing, aangezien ik haar laatste serie nog steeds uit moet lezen. Dit heeft meer te maken met mijn leesdip dan met de boeken want wow deze vrouw kan ook echt prachtig schrijven! Ik begon met haar shiver serie, ik weet dat niet veel mensen deze serie goed vinden, maar ik vond hem echt prachtig en kon telkens niet wachten op het volgende deel. Haar Raven cycle serie heb ik dus nog niet helemaal gelezen, alleen boek één maar die is zo goed! Ik heb de hele serie al in de kast en hoop echt dat ik die dit jaar kan lezen! Op dit moment heeft ze geen nieuw boek op de planning staan en stiekem baal ik daar wel een beetje van! Ik hoop dat ze snel weer met iets nieuws komt!

De derde autuer is Leigh Bardugo

Deze is voor mij wel een beetje een verassing om eerlijk te zijn. De eerste keer dat ik probeerde om de grisha trilogie te lezen kon ik er niet echt inkomen. In 2015 organiseerde Blossom Books een read a long van de serie en ik besloot om mee te doen, beste beslissing ooit want wow eigenlijk is die serie heel erg goed! Daarna kwam ze met Six of crows en toen was ik helemaal verkocht De kraaien hebben echt mijn hart gestolen en ik deze duologie heeft haar een vast plaatsje op mijn auto buy list bezorgd! Ik ben heel erg benieuwd wat we nog meer van haar kunnen verwachten, ik hoop dat ze snel met nieuws over een nieuw boek komt!

De laatste op mijn lijstje is V.E. Schwab

Zij staat ook al een tijdje op mijn lijstje en langzaam aan probeer ook haar eerder verschenen boeken te verzamelen. Ze was al favoriet na het lezen van A darker shade of magci, maar This savage song trok me helemaal over de streep. Dit boek was ook echt weer zo mooi, gave wordlbuilding, aparte personages en donkere verhalen. Ik hou er van en ik kan dan ook niet wachten op deel drie van de shades of magic boeken en deel twee van This savage song. Ook deze series komen als ik het goed heb dit jaar ten einde. Ik besef me nu dat er wel veel favoriete series eindigen dit jaar…..Maar dat is iets voor een andere keer!

Heb jij auteurs in je lijstje staan waar je zonder pardon elk boek van koopt? Zo ja wie?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 januari 2017 at 13:06

Deze autobuy auteurs zijn zó herkenbaar. Zo koop en lees ik alles geschreven door J.K. Rowling. Zelfs haar boodschappenlijstjes zou ik nog wel willen lezen als dat kon. Verder lees ik alles van Marissa Meyer en Cassanra Clare (hoewel ik nog veel boeken te gaan heb).29 januari 2017 at 13:45

Maggie Stiefvater is mijn favoriete auteur! De Raven Cycle is echt top, en Dodenrit ook! En eigenlijk is ze wel bezig met een nieuw boek, namelijk All The Crooked Saints. En ze gaat een spin off serie maken van De Raven Cycle 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: