Leesclub met High Tea bij uitgeverij Urban boeken!

Herinneren jullie je nog dat de uitgeverij Urban Boeken vorig jaar een crowdfundingsactie heeft gedaan om het vierde deel van de Anderen reeks van Anne Bishop te vertalen? Ik heb daar aan mee gedaan en ging voor het pakket met de leesclub. Leek me leuk en gezellig om met meerdere mensen over deze boeken te kletsen en wie weet over welke andere boeken nog! Afgelopen december kreeg ik een mailtje, waarin stond dat er maar drie mensen waren die zich hiervoor hadden aangemeld. Eentje had zich teruggetrokken en wij bleven met z’n tweeën over. We mochten beide iemand meenemen dat was dan weer wel gezellig en er werd een datum geprikt.

De datum was dus afgelopen woensdag en mijn maatje was Emmy, superfijn want we konden samen reizen en als je al een eindje op weg bent in je zwangerschap is dat wel fijn. We kwamen elkaar al vroeg tegen op het station waar we in de Starbucks hebben zitten kletsen en stapte vervolgens op de trein. We waren uiteindelijk wat aan de vroege kant bij de uitgeverij, maar we moesten beide nodig even langs het toilet dus dat was niet zo erg. Eenmaal binnen zagen we dat één van de andere leesclubleden er ook al was dus dat kwam helemaal goed.

Al snel zaten we met z’n vieren aan tafel en ging het over…..hoe kan het ook anders: Boeken! Dat vind ik altijd zo leuk je hebt altijd een connectie met elkaar door boeken! We zaten midden in ons gesprek toen we opgehaald werden door Sabrina van de uitgeverij, zij ging ons voor naar de ruimte waar de leesclub zou plaatsvinden en wat een geluk er was ook nog allerlei lekkers bij.

Als je nu verwacht dat er een uitgebreid verslag komt van een intensieve leesclub……Dan heb je pech want eigenlijk was het gewoon één groot Nerdfest. We hebben het gehad over boeken, films, series, games, eigenlijk van alles! Natuurlijk ook over de serie maar echt maar heel even. Weet je dat maakte ook niet uit want we hebben een ontzettend gezellige middag gehad! De tijd vloog voorbij en voor we het wisten was het toch echt tijd om naar huis te gaan! Jammer maar helaas, we namen afscheid van elkaar en ik en Emmy namen de bus en trein weer naar huis. Eenmaal thuis was ik wel echt moe, maar dat geeft helemaal niks want ik heb er een geweldige dag voor teruggekregen!

Bij de crowdfunding actie had ik al aangegeven dat ik graag ook een goodiebag wilde, die heb ik dus mee naar huis gekregen. Dus hier nog een kleine unboxing:

Ten eerste de inhoud van de doos, ze verontschuldigde zich al dat ze het niet hadden ingepakt maar dat vond ik niet erg!

Er zat een mok in natuurlijk, de kleine versie. De grote versie hebben we ook meegekregen naar de High Tea.

Op de mok staat: Tuurlijk, u kunt deze mok meenemen, in ruil daarvoor nemen wij slechts u hand.

Ook zaten deze leuke buttons er in! Even kijken waar ik die ga laten want als ik ze op mijn tas doe lijk ik ze altijd te verliezen…..

Een handige tas, altijd fijn om je boeken in mee te nemen! Ik gebruik die heel vaak om een boek in te doen voor ik hem in mijn tas stop.

Ook dit leuke T-shirt die ik zeker ga dragen deze zomer en fijn voor mij dat het een lekker grote maat is!

Verder nog een gesigneerde bookplate, een folder en een leuke boekenlegger van de Anderen serie

Tot slot ook nog een deurhanger, boekenlegger van beestachtig goede boeken en een boekenlegger van de Horlogemaker van Londen.

Ik vond de inhoud in ieder geval erg leuk en alles zal ook wel gebruikt gaan worden!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

27 januari 2017 at 12:29

oeh de goodiebag was goed gevuld!! Heerlijk toch dat je lekker hebt kunnen fangirlen over van alles en nog wat 😀 Die moeheid aan t eind van de dag neem je dan idd maar op de koop toe. Zoals je zegt, heb je er inderdaad een mooie dag voor teruggekregen en da’s het belangrijkst.29 januari 2017 at 16:59

Oh, jij had je goodiebag nog niet ontvangen. Het lijkt me wel heerlijk zo’n middagje over boeken praten in leuk gezelschap. Tof ook dat je Emmy mocht meenemen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Autobuy auteurs

26 januari 2017

De week van een boekenworm

30 januari 2017

%d bloggers liken dit: