De week van een boekenworm

Alweer bijna het einde van deze maand en ik ben nu echt aan het aftellen tot mijn verlof, nog twee weekjes werken. Maar deze week las ik vooral heel veel dus kijk snel mee!

Maandag:

Werkdag natuurlijk, dus vroeg eruit en aan het werk. Ik weet niet of ik de enige ben maar in de Winter heb ik er nog veel meer last van als je vroeg op moet staan! Wat dat betreft ben ik blij dat ik straks met verlof ben want dat vroege opstaan werkt zo de hele week door helaas. Maar eenmaal thuis lees ik veel, ik ben begonnen in het boek van de Owlcrate wat echt heel leuk is! Ook ga ik langs de verloskundige, we zijn weer goedgekeurd dus op naar de volgende afspraak waar we de bevalling gaan bespreken. Spannend en fijn tegelijk, het komt nu echt dichterbij maar ik kijk er ook ontzettend naar uit om dit kleine meisje te ontmoeten.

Dinsdag:

Net als elke week is dit echt een beetje een saaie dag, weet niet waarom maar op dinsdag doen we eigenlijk nooit zoveel. ik verwachtte vandaag wel twee boeken. Ik lees mijn boek uit en wacht ongeduldig op de postbode, tot mijn teleurstelling had hij maar één boek bij….Vreemd en na wat heen en weer getweet met bol zelf zou het boek zelfs nog bij hen liggen….Als ik die avond bij mijn ouders kom om daar te eten en daar had de pakketbezorger mijn boek gebracht. ( ja de pakketbezorger weet waar mijn ouders wonen, oeps haha. ) Ik kijk die avond naar vier handen op één buik maar doe verder eigenlijk vrij weinig.

Woensdag:

Deze dag begint met het naar school brengen van Lotte en ik zoek de babykleertjes uit. Wat leuk om al die kleine pakjes weer te zien! Ik lees nog wat, maar al snel is het ook tijd om te vertrekken, ik heb namelijk vandaag de leesclub bij Urban boeken. Ik had voor deze optie gekozen bij de crowdfunding actie. Ik ontmoette Emmy op het station, we waren beide echt vroeg haha. We dronken lekker wat bij starbucks en vertrokken richting Utrecht. Het was een super gezellige middag, waar we ontzettend veel besproken hebben. Het was één groot nerdfeest en ik vond het geweldig! Die avond lees ik het boek The Naturals uit, wow wat een geweldig boek zeg!

Donderdag:

Zo tegen het einde van de week begin ik steeds meer moe te worden, maar hup er weer uit met de meiden en even doorbijten. Ik doe eigenlijk vrij weinig deze dag, ik ben vooral gewoon echt moe en vecht tegen mijn slaap. Ik begin in een ander boek maar ik merk dat ik er heel slecht mijn aandacht bij kan houden. Die avond kijk ik het programma Het is hier autistisch, waar ik serieus hoofdschuddend naar kijk…..Autisme en vaccinatie….ik geloof er niet in. Ik probeer op tijd te gaan slapen, maar moet er toch heel vaak uit die nacht dus het werkt niet echt.

Vrijdag:

Ook weer een werkdag, wow wat tel ik af, nog drie vrijdagen en dan mag ik met verlof! Na het werk vandaag ben ik eindelijk te moe om ook maar iets te doen! Ik ga echt heel vroeg naar bed, kijk met een half oog naar The voice of holland en probeer wat te lezen. Uiteindelijk geef ik het op en ga ik slapen.

Zaterdag:

Vandaag is een voorbereidingsdag want morgen vieren we de verjaardag van onze jongste dochter! We halen de taart op, maken salades en soep en het huis wordt weer even gepoetst. Dat alles mag ik natuurlijk in de avond bekopen met last van mijn bekken en rug. Maar goed alles voor ons prinsesje! Ook kwam mijn celebrate books box binnen, wat ontzettend leuk! Er volgt morgen ene uitgebreide unboxing! Ik kijk natuurlijk naar Wie is de mol waar ineens iedereen verdacht is! Daarna nog moltalk en ga dan naar bed. Ik lees nog wat en ga dan slapen. Ik ben begonnen in The poison study en ik moet zeggen het is echt goed tot nu toe! Helaas slaap ik die nacht echt heel erg slecht maar goed ik hoop dat ik dat straks een beetje kan inhalen.

Zondag:

De dag dat we de verjaardag van Eline vieren, al in de ochtend komt de eerste visite en het is best fijn, lekker rustig verspreid over de dag. Natuurlijk hebben we een prachtige prinsessen taart en wordt ze heerlijk verwend met leuke cadeautjes. Aan het einde van de dag ben ik wel redelijk gesloopt, maar ja een slechte nacht en een drukke dag zijn niet zo’n goede combinatie. Maar ook deze keer lukt het me echt ontzettend slecht om in slaap te komen en wordt ik meerdere keren per nacht wakker.

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: