Unboxing Celebrate books box Hunted Magic

Even zag het eruit alsof ik de celebrate books box niet zou bestellen deze maand. Het boek uit de andere box heb ik namelijk al en ik vond het jammer om die dan te bestellen. Toen kwam de 12+ box en sloeg de twijfel toe. Want tja dat is natuurlijk wel wat anders dan young-adult. Ik besloot er toch voor te gaan en afgelopen zaterdag kwam de box binnen. Ik ben uiteindelijk blij dat ik hem besteld heb want er zaten echt leuke dingen in!

Natuurlijk het welbekende spoiler kaartje, dat ik alleen even nakijk als ik alles al heb uitgepakt. ( maar goed ook want ik had bijna iets gemist )

Ook de boekenlegger met de informatie over celebrate books

Het eerste wat ik eruit haal is dit leuke setje speelkaarten, ik vind dat altijd wel leuk en als er dan zo’n prachtig landhuis opstaat wordt ik er helemaal blij van!

Vervolgens natuurlijk weer zo’n geweldig zakje!

In het zakje zaten een ketting met een kattenoog, een pin en een sticker. Super gaaf en zo bleek past allemaal bij de cover van het boek! Hier had ik dus bijna de boekenlegger gemist die dus helaas mist op de foto.

Vervolgens dit leuke notitie boekje, ook weer met die mooie afbeelding, ondertussen ben ik dan toch wel benieuwd naar het boek!

Het boek zat mooi ingepakt, wat leuk het geeft echt zo’n cadeautjes gevoel!

En dan het boek, om eerlijk te zijn had ik er nog niet van gehoord en helemaal overtuigd was ik niet naar het lezen van de achterkant. Maar op de cover staat voor fans van Harry Potter en Downton Abbey en laat ik dat dan beide weer heel tof vinden. Dus ik ga dit boek zeker snel lezen!

Ook zat er weer een prachtige quote kaart in! Echt deze vind ik ook elke keer weer leuk!

Dat was de box van deze maand! Wat ik echt heel tof vind is dat alle goodies echt te linken zijn aan het boek! Alleen de kattenoog weet ik niet maar de pin, het boekje, de sticker echt super leuk! Want vind jij van de box?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

30 januari 2017

Bookhaul januari 2017

1 februari 2017

%d bloggers liken dit: