Verzameling….

Ik was hiervoor door Melissa van Melissa’s bookworld door getagd, dus is het nu mijn beurt om jullie mijn verzamelingen te laten zien. Ik heb een selectie gemaakt want ik verzamel echt teveel haha. Maar goed ik vind het gewoon leuk om mezelf te omringen door spulletjes die me gelukkig maken!

Als eerste natuurlijk boeken! Al van jongs af aan ben ik een enorme boeken fan. Ik spaarde heel veel boeken, vroeg ze altijd voor mijn verjaardag en ik heb zo mooi mijn hele kippenvel serie gespaard en heel veel fear street boeken. Ik heb ook echt nog heel veel boeken bij mijn ouders staan omdat ik die hier nu even niet kwijt kan haha. Maar ook nu nog ben ik echt een boekenverzamelaar! Ik heb er echt teveel, en de boeken op de foto is maar een kleine selectie natuurlijk.

Ook verzamel ik funko pops ik vind ze gewoon zo leuk! Ik heb ze van Supernatural in de grote versie compleet, maar voor de rest kijk ik vooral naar welke ik leuk vind! Nu vind ik die van de nog uit te komen Belle en het beest film echt allemaal prachtig….Dus dat wordt weer in de buidel tasten haha. Ik verzamel ze dus niet allemaal maar er zijn er wel een hele hoop die ik echt leuk vind en nog wil hebben.

Ook verzamel ik heel veel van Belle en het beest, ik ben echt groot fan van deze film, al zolang ik me kan herinneren ben ik echt groot fan. Als klein meisje was ik al verliefd op deze film en dat is eigenlijk nooit meer weggegaan. Maar nu ik volwassen ben heb ik ook de middelen om er dingen van te kopen. Dus als ik in Disney ben kijk ik er altijd wel even naar. In de hoop iets te vinden wat ik graag wil hebben en ook een beetje betaalbaar is. Ik heb ook een aantal dingen gehad voor mijn verjaardag en niet eens alles heb ik op de foto gezet. Heb ook nog kleding en knuffels van Belle en het beest.

Tot slot nog mijn boekenleggers, dat vind ik toch ook echt wel leuk. Dit is echt maar een hele kleine selectie van de boekenleggers die ik heb. Maar het geeft wel een indruk denk ik haha.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

3 februari 2017 at 08:00

Leuk om te zien allemaal! En mijn god wat zijn je Belle en het Beest beelden prachtig allemaal <3 Als ik oooooit een boekenkamer heb ga ik ook eens wat beelden van disney kopen, zo mooi <3 #GOALS3 februari 2017 at 19:30

Hele mooie verzamelingen heb je. Ik moest in het begin wennen aan het uiterlijk van de Funko dolls, maar ze hebben ook mijn hart gestolen. Zelf ben ik gek van veel game goodies en Harry Potter staat ook hoog op mijn goodie lijst.4 februari 2017 at 13:09

Wat een prachtige collectie aan Funko Pop!s šŸ˜5 februari 2017 at 22:33

Oh, die lezende Belle is echt super leuk. Ik moet deze ook nog een keertje invullen. Eerst dacht ik dat ik teveel in herhaling zou vallen vermits ik dan weer bij dezelfde dingen uitkom maar ondertussen bedacht ik me al enkele andere verzamelingen die nog niet zo vaak aan bod zijn gekomen om mijn blog. Nu maar hopen dat er niemand wakker ligt van een klein beetje herhaling want mijn favorieten zitten er natuurlijk gewoon opnieuw mee tussen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bookhaul januari 2017

1 februari 2017

De week van een boekenworm

6 februari 2017

%d bloggers liken dit: