De week van een boekenworm

Mijn laatste werkweekje zit er op, mijn verlof is begonnen en ik kan niet wachten tot we deze baby mogen ontmoeten. Maar goed laten we eerst maar eens kijken wat ik deze week allemaal gedaan heb!

Maandag:

De laatste maandag dat ik werk! Het voelt goed om te weten dat ik vandaag voor het laatst om half 6 opsta en me slaperig door de dag heen sleep. De dag gaat gelukkig vrij snel voorbij en voor ik het weet ben ik weer lekker thuis. Vandaag heb ik ook een afspraak bij de verloskundige. Er wordt een echo gemaakt om te kijken of de kleine meid goed ligt en gelukkig ze ligt goed. Ook wordt de bevalling besproken en dan besef je je ineens hoe ver je eigenlijk al bent! Ik lees vandaag het boek Managed uit en begin aan een ander boek. Maar die stomme leesdip hangt nog steeds rond.

Dinsdag:

Ik ga vanochtend mee om Lotte naar school te brengen, mijn vader doet dit voor mij omdat ik niet meer kan fietsen. Maar ik vind het natuurlijk wel leuk om mee te gaan! Lotte vind het hartstikke leuk dat mama weer mee gaat en verteld enthousiast wat ze aan het doen is. Ik kan daar dus echt enorm van genieten. De rest van de dag doen we het lekker rustig aan, ik merk gewoon dat mijn lichaam het best zwaar heeft met twee kids en een zwangerschap. Dus waar ik rust kan pakken doe ik dat. Die avond kijk ik vier handen op één buik en ga op tijd slapen!

Woensdag:

Vandaag is een leuke dag, want mijn moeder is jarig! We gaan samen shoppen in Eindhoven en daarna naar de ladies night. Ja ik heb fifty shades darker gezien en ik vond het een leuke film. Maar goed eerst hebben we dus heerlijk geshopt! Dit ging prima tot ik in de primark kwam, jeetje wat is het daar warm zeg! Dat in combinatie met mijn toch al lage bloeddruk en zwangerschap duurt het even voor ik weer bij ben gekomen. We kopen in de primark vooral dingen voor de meiden en sokjes voor de baby. Ik kan echt niet wachten tot ik al dat kleine spul weer mag gebruiken. Ook ga ik natuurlijk naar de boekwinkel, daar koop ik de eerste twee delen van The jewel en gaan we lekker nog even wat drinken. We hebben een gezellige avond in de bioscoop en genieten gewoon lekker van de avond! Eenmaal thuis ga ik naar bed en slaap ik al snel, de dag was super leuk maar ook echt wel vermoeiend. Ik ben die dag begonnen in The jewel…..

Donderdag:

In de ochtend ben ik net als mijn kinderen gewoon niet vooruit te branden, pfff weet gewoon echt niet hoe ik mezelf bij elkaar moet rapen om iets te doen. Maar dan gaat de bel en staat daar de pakketbezorger met mijn Bookdepository bestelling! Yes deel twee en drie van de Naturals serie! Dit is een young adult versie van Criminal minds, geloof me net zo gruwelijk en wat zijn die boeken spannend. Dus voor de derde keer deze week begin ik in een nieuw boek. Nou ja die avond dan want overdag doe ik gewoon echt helemaal niks!

Vrijdag:

Dit is echt mijn laatste werkdag en wat heb ik hier naar uitgekeken! Ik ben zo blij dat ik eindelijk die wekker uit kan zetten wetend dat ik de komende 16 weken niet naar het werk hoef! De dag is vooral druk! Overal maar kort bij de mensen en dan weer naar huis. Ik zou koken die dag maar eerst nog even mijn verlof inluiden met een nieuwe aflevering van Supernatural. Ik geniet van de aflevering en daarna geniet ik gewoon even van de rust en stilte in huis. De meiden zijn nog bij opa en oma en komen straks naar ons. Mijn ouders eten ook bij ons mee en de meiden slapen bij opa en oma die avond. Ik en mijn man gaan lekker naar de film…..ik had voor de verkeerde dag gereserveerd, dus in plaats van Passenger zijn we naar The great wall geweest. De film was wel leuk maar ik vond hem niet echt spectaculair.

Zaterdag:

Vandaag zijn we met de meiden naar de kapper geweest, verder heb ik die middag lekker riverdale gekeken en erg weinig gedaan. Ik merk de onrust in mijn lijf waardoor ik me bijvoorbeeld niet kan concentreren op een boek. Die avond kijk ik wie is de mol en lees ik gelukkig toch nog wat en ga dan slapen. Ik wordt in de nacht wakker en ben ontzettend misselijk, gelukkig val ik nog even in slaap maar wat ben je dan brak de volgende morgen.

Zondag:

Ik begin de dag rustig en met bloggen, wat ik de rest van de deze dag ga doen weet ik eigenlijk nog niet. Ik zie wel wat er op mijn pad komt vandaag, het is zondag dus niets moet en alles mag! Ik hoop in ieder geval vandaag nog wat te kunnen lezen!

Hoe was jou week?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

15 februari 2017 at 12:12

Heerlijk dat je nu zwangerschapsverlof hebt! Hoewel je nog geen rust hebt met nog twee kleine meiden is het wel minder vermoeiend dat je nu niet ook nog vroeg op moet om naar je werk te gaan! Ik wil deze week ook eens aan Riverdale gaan beginnen maar ben een beetje huiverig om Netflix weer aan te zetten! Ik begin net uit mijn dipje te komen met lezen dus misschien moet ik eerst maar lekker blijven lezen!

Heb je Passengers inmiddels al gezien? The Great Wall was leuk maar niet geweldig! De nieuwe Fifty Shades hoop ik echt deze week ergens te gaan zien!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: