Geeky Friday: Sarah J Maas plank in de kast

Ik heb al vele malen eerder verteld dat ik echt ontzettend fan ben van Sarah J. Maas! Ik hou van haar boeken en sinds kort verzamel ik ook allerlei merchandise van de boeken. Ik ben er echt verliefd op en net als bij Harry Potter heb ik inmiddels een echte plank voor alleen haar boeken en alle dingen die ik verzameld heb. Nu is het nog niet zo heel veel, maar dat wordt echt langzaam aan wel meer. Ik doe het rustig aan, het is helaas allemaal ook niet goedkoop.

Maar goed ik heb vandaag dus eindelijk de stap gewaagd, ben weer gaan schuiven en ik heb nu eindelijk een mooie plank. Ik heb inmiddels ook nog een mooie set kaarsen besteld, hoewel ik die eigenlijk nooit aansteek, ik wil ze gewoon in mijn kast haha. Dit is één van de weinige auteurs die ik echt heel erg goed vind en eigenlijk een echte autobuy! Ik heb haar eenmaal mogen ontmoeten in Londen en ik hoop echt dat ik dit nog eens over mag doen! Maar dan met een geposeerde foto!

Maar goed genoeg over mijn kleine obsessie hierbij mijn foto’s van mijn Sarah J. Maas plank!

Als eerste de Throne of glass serie:

En aan de andere kant de Court of thorns and roses serie.

Mijn mooie sleutelhanger

Mijn lippenbalsem!!!

Nu vraag ik me af hebben jullie ook een auteur die zijn/haar eigen plank heeft in je kast en zo ja wie?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Janita
17 februari 2017 at 12:16

Jammer genoeg heb ik teveel boeken om een aparte plank voor auteurs in te richten, maar anders zou ik het zeker doen! (Het is maar hoe je het bekijkt, je hebt natuurlijk nooit teveel boeken, maar ik heb wel te weinig plankruimte… Dan zou ik zeker een Harry Potter plank inrichten.) Dit ziet er heel leuk uit! In de catalogus van Best of YA stond dat Sarah J. Maas in 2018 naar Nederland komt! <3    annabel
    17 februari 2017 at 12:28

    Ja ik heb er eigenlijk ook teveel hoor, er staan nu ook dubbele rijen in de kast. Maar ik wilde dit al een tijdje! Tja ik wacht het eerst even af zolang het niet op haar website staat ga ik er niet vanuit.17 februari 2017 at 12:28

Op dit moment is de grond meer mijn boekenkast. Als straks mijn kantoortje/bibliotheekje gemaakt gaat worden, dan ga ik alle boeken op schrijver opbergen. Hierdoor zullen er van meerdere schrijvers plankjes ontstaan. Al durf ik nu niet te zeggen van wie ik daadwerkelijk de meeste boeken heb.17 februari 2017 at 14:15

Zo prettyyyyy! Bij mij heeft alleen Harry Potter z’n eigen plank maar hopelijk gaat dat snel veranderen en krijgt Sarah ook haar eigen plank 😉19 februari 2017 at 16:39

Ik heb meerdere auteursplanken -en plankjes in mijn bibliotheekje. De boeken van Lara Adrian bijvoorbeeld, maar ook een Harry Potter-plank (nu ja eigenlijk twee vermits vlak daarnaast en volledige plank is gereserveerd voor mijn HP Funko Collectie) , één met de boeken van J.D.Robb, een Outlander plank, één met de boeken van Gini Koch. Ook al mijn boeken van Nora Roberts staan mooi allemaal samen op één grote plank. Net als die van J.R.Ward en Maeve Binchy.

Wie weet kan je Sarah J.Maas wel een tweede keer ontmoeten wanneer ze naar Nederland komt. Je hebt haar boeken echt wel in een prachtige editie. Ik heb de eerste drie delen van de Troon van glas reeks in de softcover van Boekerij en vind het nog steeds jammer dat het vervolg van de serie nu in een andere cover wordt uitgebracht.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: