De week van een boekenworm

Zo mijn eerste week verlof zit erop, hoe is die bevallen? Dat kun je nu lezen!

Maandag:

Mijn eerste echte verlofdag, ik heb afgesproken met mijn vader dat hij op de maandag lekker op blijft passen voorlopig. Zodat ik even bij kan tanken en zelf wat kan rommelen in huis. Met een peuterpuber is dit laatste best lastig namelijk. Maar deze maandag heb ik me voorgenomen om helemaal niets te doen! Ik slaap een beetje uit, kijk de eerste aflevering van het tweede seizoen van How to get away with murder en de rest van de dag besteed ik met een neus in mijn boek. Het is af en toe gewoon echt fijn om even alleen te zijn! Natuurlijk kijk ik ook The walking dead want die serie start gelukkig ook weer vandaag!

Dinsdag:

Tja deze dag is dus niet anders dan anders, gewoon op tijd opstaan, Lotte klaarmaken voor school en echt zo’n dag die ik vaak vergeet haha. Vandaag ook naar de verloskundige, waar wij beide weer goedgekeurd worden. Helaas is de baby nog steeds niet ingedaald, wat vooral voor veel maagzuur zorgt….Maar goed we doen het er maar mee! Op naar de volgende afspraak volgende week.

Woensdag:

Vandaag hebben we veel afspraken en zijn we de hele dag eigenlijk alleen maar bezig met heen en weer reizen, heel irritant. Ik ben aan het eind van de middag dan ook zo moe dat ik gewoon op de bank in slaap val. Ik kon gewoon niet meer! ik werd gewekt door mijn buik die bedacht dat een oefenwee misschien wel een goed idee zou zijn. Maar goed het was toch tijd om te gaan eten. Verder is er niet veel bijzonders gebeurd deze dag.

Donderdag:

Ook een dag als alle anderen, tenminste zo start hij. Tegen de middag krijg ik visite en dat is natuurlijk super gezellig! Ze helpen me mee met het inruimen van de kleding kast van de baby en aangezien één van de meiden haar zoontje mee heeft genomen vermaakt Eline zich ook prima. De middag vliegt voorbij en het doet me echt even goed om onder de mensen te zijn! Die avond wil ik op tijd gaan slapen maar helaas lukt me dat niet.

Vrijdag:

Heel moe sta ik op, maar goed we moeten weer aan de slag en Lotte klaar maken voor school. Vandaag heb ik ook de 37 weken bereikt en de baby mag nu officieel geboren worden….Ik ga er vanuit dat dit niet gebeurd hoor want mijn meiden blijven liever langer zitten helaas. Voor mijn gevoel is het wel mooi geweest nu. Maar goed ik worstel mezelf een beetje door de dag, ik slaap heel slecht en ben gewoon ontzettend moe. Gelukkig slapen de meiden vanavond bij mijn ouders. Ik kijk The big bang theory en een stukje van de The voice finale in bed en probeer wederom zonder succes in slaap te vallen.

Zaterdag:

Ondanks dat ik pas heel laat sliep en ik er niet uit hoef voor de kinderen ben ik toch al om 8 uur wakker. Ik ga maar uit bed en begin de dag met ontbijt en een boek. Maar al snel kan ik me niet meer op het boek concentreren en zet ik netflix aan. Heb nu bijna het gehele tweede seizoen van How to get away with murder gezien. Verder doe ik eigenlijk weer niet veel, ben gewoon te moe om echt iets te ondernemen. Die avond kijk ik wie is de mol en ga dan naar bed…..Slapen zit er wederom niet in en ik lig weer lang te draaien voor ik slaap.

Zondag:

De meiden slapen gelukkig een beetje uit, waardoor ik ook iets langer kan slapen. Aangezien het nu zondagochtend is weet ik nog niet precies wat ik ga doen. Nou ja ik weet dat ik zo naar de prenatal ga, even nog wat laatste dingen halen voor de baby. Verder komen ook mijn schoonouders nog even op visite. Ik ben in ieder geval blij als ik vanavond weer op bed lig. Wat betreft lezen……Ja hoor de dip is weer terug in zijn volle glorie en dat verlof? Nou ik hoop dat de kleine snel komt want eigenlijk is er weinig aan haha.

Hoe was jou week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: