Tag: Nintendo & Books

Nintendo, toch wel mijn meest favoriete game console die er is! ik heb zelf een supernintendo, de nintedo 64 en de Wii gehad. Ik heb de nieuwere helaas niet meer aangeschaft maar nu met twee kleine kinderen kriebelt. Ook was ik echt fan de gameboy, ik heb ze zo’n beetje allemaal gehad! Ik vond het heerlijk om mezelf te verliezen in de mario spelletjes en ook ik raakte zo af en toe enorm gefrustreerd en wilde het liefst mijn controllers uit het raam smijten haha. Deze tag is mij doorgegeven door Melissa van Melissa’s bookworld, dus zullen we hem maar snel gaan invullen?

Pfff ik ben heel eerlijk dat ik niet zo’n fan ben van Classics, vaak zijn ze lang en niet altijd even goed. Maar ik heb wel echt en zwak voor Pride and Prejudice van Jane Austen! Dat boek vind ik echt geweldig dus ik hoop dit jaar wat meer boeken van haar te lezen. Zowieso schijnt Northanger Abbey heel goed te zijn dus voor het antwoord op deze vraag ga ik voor dat boek!

Ik ben van mening dat deel twee van een serie vaak beter is dan het eerste deel. Je kent de wereld, je kent de personages, dus je kunt ook meteen in het verhaal duiken. Afgelopen jaar was dat voor mij echt A court of mist and fury! Ik was een beetje bang voor het tweede deel, ik had er bepaalde ideeën over en was bang dat deze uit zouden komen. Op een bepaalde manier was dat ook zo maar niet op de manier die ik gedacht had.

Jeetje wat een lastige vraag zeg! Ik weet niet of er echt een boek is geweest die mijn kijk op de wereld echt heeft veranderd. ik vond bijvoorbeeld The book thief wel een heel mooi boek, het laat ook zien dat zelfs in Duitsland mensen het echt niet allemaal zo goed en makkelijk hadden. Ook This is were it ends vond ik echt mooi! Het laat je echt de angst voelen die de leerlingen voelen in die Aula.

Weer zo’n lastige vraag……Nou ja mijn meest standaard antwoord is hier denk ik: Lord of the rings, ik hou van fantasy echt maar deze boeken kom ik gewoon echt heel slecht door! Ik heb het halverwege boek twee opgegeven. Ik weet dat dit hele populaire boeken zijn maar ze zijn gewoon echt niet aan mij besteed.

Ow dat zijn er ook weer zoveel…..Als ik kijk naar dit jaar ga ik voor The naturals van Jennifer Lynn Barnes. Ik ben groot fan van Criminal minds en deze boeken lezen echt als een aflevering van Criminal minds, compleet met het profilen! Ik vond dit boek echt super en had het gewoon in een dag uit! Dat gebeurt me niet vaak meer! Ik hoop dat ik nog veel meer verrast ga worden dit jaar met hele goede boeken.

Oei dat zijn er echt teveel denk ik! Ik zou Dean uit The score wel een hele dikke knuffel willen geven. Hij is zo schattig en hij ziet het zelf niet! Maar natuurlijk ook Rhys uit A court of mist and fury!

Oei ik lees niet zoveel graphic novels, ik heb Nimona gelezen en die vond ik echt fantastisch! Ik vind het soms wel leuk om een comic te lezen zoals Miss Marvel. Ook ben ik ooit begonnen met The walking dead en die zou ik heel graag af willen maken!

Ik denk zo’n beetje elk boek van Sarah J. Maas! Maar ook de A darker shade of magic trilogie van V.E. Scwab kan echt een klassieker worden want die boeken zijn ook echt zo ontzettend goed!!!

Oké laat ik voorop stellen dat ik geen hele grote sci-fi fan ben, nu ga ik the walk of shame doen want een boek dat ik echt nog graag wil lezen is: Illuminea. Ik hoor zoveel goede verhalen over dit boek en ik denk ook echt dat het in mijn straatje gaat passen maar goed ik moet er nog wel aan beginnen haha.

Oké dit zijn zowieso de hardcover en paperback versies van de boeken van Sarah J. Maas. Maar ook alle mooie geïllustreerde versies van Harry Potter!

Misschien niet heel erg orrigineel, maar ik vind de karatkers uit de The enemy serie van Charlie Higson wel heel tof. Het is een serie over kinderen die moeten overleven nadat iedereen van 15 jaar en ouder veranderd is in zombies. Het laat zien hoe groot de overlevingsdrang is in kinderen!

Oké ik zou graag als die uit komt voor de nieuwe nintendo switch het nieuwe Zelda spel willen hebben. Ik vind de Zelda spellen echt geweldig!

Wat is jouw favoriete Nintendo game?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: