De week van een boekenworm

Heel langzaam kruipt mijn uitgerekende datum dichterbij en geloof me voor anderen vliegen de weken voorbij maar voor mij voelt dat op dit moment niet zo. Dit is de week dat de leesdip weer keihard heeft toegeslagen en ik de storm trotseerde om er maar even uit te zijn.

Maandag:

Dit is mijn dag voor mezelf, de dag dat mijn vader wel op de kinderen past wat natuurlijk super fijn is want dat betekend voor mij dat ik uit kan slapen…..Tja helaas was ik gewoon om 8 uur al beneden. De rest van de dag ging ook niet echt zoals ik me voorgesteld had. Ik had gewoon niet echt een fijne dag en was eigenlijk blij toen mijn meisjes er weer waren! Even afleiding van alles. Die avond werd onze oudste telkens wakker en bleek ze ontzettend oorpijn te hebben. Dus het was een hectische avond helaas.

Dinsdag:

Vandaag in ieder geval naar de huisarts met mijn oudste dochter, die bleek een flinke prop in haar oor te hebben die haar flink zat te irriteren. Ik had haar ziek gemeld op school dus ze mocht fijn een dagje thuis blijven. We hadden ook echt een hele fijne dag. We hebben het gezellig gehad en ik kreeg het laatste deel van de Shades of magic serie binnen. Ik dacht: Die ga ik heerlijk lezen en genieten van dit boek! Maar helaas daar was de leesdip weer! Ik kan me gewoon niet concentreren op een boek. Ik geef het op en die avond spelen we D&D wat een hele fijne afleiding was! Ik merk dat ik erg bezig ben met de bevalling en vooral de baby naar buiten aan het wensen ben, zodat ik weer een beetje mobiel wordt!

Woensdag:

Vandaag ging de oudste weer naar school en na wat boodschappen gedaan te hebben konden we haar weer ophalen van school. We hadden beloofd dat ze mochten eten bij de McDonalds en daarna op pad voor een nieuwe autostoel voor haar want met de derde op komst schuift alles weer door natuurlijk. Nu hebben wij geen kleine auto, maar de autostoeltjes van tegenwoordig zijn zo gemaakt dat het bijna onmogelijk is. Maar goed we zijn geslaagd! Weer naar huis en voor we het wisten was het alweer tijd voor het avondeten. Die avond probeerde ik nog wat te lezen maar het zat er gewoon niet in.

Donderdag:

Vandaag een donderdag zoals alle anderen….Alleen wat een storm he! Het ging in ieder geval goed tekeer, ik zou die avond even met mijn moeder naar de stad gaan om er even uit te gaan. Ik dacht eigenlijk dat we niet zouden gaan vanwege de storm, maar mijn moeder sleepte me toch mee, aangezien ik en binnen zitten niet zo goed samen gaan en helaas kan ik weinig anders. Dus toch maar even naar de stad, even wat drinken en naar de boekwinkel waar ik een boek van mijn moeder krijg. Weer thuis ga ik lekker in bad liggen omdat mijn lichaam daar om vraagt en probeer ik weer op tijd te gaan slapen. Maar helaas ook dat lukt heel slecht de laatste tijd.

Vrijdag:

Vandaag viert onze oudste dochter carnaval op school, laat ik voorop stellen dat ik carnaval verschrikkelijk vind! Ik hou er helemaal niet van al die dronken mensen en die verschrikkelijke muziek. Maar goed het was wel leuk om te zien dat mijn dochter er echt zin in had en toen ze thuis kwam zei ze dat ze het heel leuk vond. De rest van de middag hebben we het rustig aan gedaan. Ik voel me niet helemaal fit en zodra mijn man thuis komt val ik bijna meteen in slaap. Ik wordt wakker vlak voor we gaan eten en voel me iets beter. Die avond lig ik echt al heel vroeg in bed, ik kan echter niet slapen maar mijn lichaam vind het wel fijn om een beetje rust te hebben.

Zaterdag:

Vandaag eerst even winkelen met de meiden in een overdekt winkelcentrum, we lunchen daar en gelukkig heb ik twee meiden die dat ook echt leuk vinden dus is het erg gezellig. Er moeten helaas ook boodschappen gedaan worden en hoewel ik in eerste instantie een beetje twijfel of ik dat wel zal doen, ga ik toch mee. Ik heb er behoefte aan om eruit te gaan. Even weg en niet thuis zitten. Na de boodschappen ben ik wel echt moe en plof ik bij mijn ouders op de bank waar we ook eten. De meiden blijven slapen wat wel weer fijn is en ik kijk die avond Wie is de mol. Wederom helaas weer een slechte nacht.

Zondag:

In eerste instantie ben ik om kwart voor zeven al wakker, maar ik wil er nog niet uit. Uiteindelijk val ik nog in slaap tot negen uur en sta dan toch op. Eenmaal uit bed ga ik wat foto’s maken voor mijn blog en daarna kijk ik eerst de nieuwe aflevering van Supernatural. Verder zal ik vandaag wat bloggen en hopelijk wel wat lezen. We zien het wel het is zondag.

Hoe was jou week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

3 maart 2017 at 18:50

Als ik het zo lees heb jij momenteel evenveel energie als ik … vrijwel geen dus. Zo’n zwangerschap is natuurlijk uitputtend en die laatste loodjes wegen ongetwijfeld het zwaarste. Bij mij is het de 6 maand durende herfst/winter-dip waar mijn lichaam ieder jaar opnieuw last van heeft. Niet zo lang als een zwangerschap maar van mij mag het stilletjes aan toch ook weer wat beter gaan hoor. 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Tag: Nintendo & Books

22 februari 2017

Book haul februari 2017

28 februari 2017

%d bloggers liken dit: