Book haul februari 2017

Het is weer het einde van de maand en dat betekend weer tijd voor een nieuwe boek haul! Zoals je hier boven kan zien heb ik weer een mooie stapel verzameld! Dus laten we snel gaan kijken hoe al deze prachtige covers eruit zien!

Als eerste heb ik het boek A conjuring of light, dit is het laatste deel in de Shades of magic serie van V.E. Schwab en ik kan je vertellen dat ik dat één van de betere series vind die ik de laatste tijd heb gelezen! Ik ben dan ook erg benieuwd naar dit laatste deel het telt maar liefst 666 pagina’s dus ik ben wel even zoet!

Vervolgens het boek uit de Owlcrate, oké dat is een kleine spoiler want de unboxing daarvan moet nog online komen. Maar goed dat maakt niets uit! Hij is echt prachtig, het is niet de editie uit de UK dus niet zo’n mooi plaatje op de naakte hardback maar ik ben wel heel benieuwd naar dit boek. Ik hoor er zoveel goede dingen over!

Ook kocht ik voor mezelf het boek Norse Mythologie van Neil Gaiman, ik ben dol op de Noorse Mythologie en zou er graag meer van lezen! Dus als je tips hebt kom maar op! Buiten het feit dat ik de verhalen geweldig vind is de cover ook gewoon echt om te kwijlen.

The wish granter is het losstaande vervolg op The shadow queen, het speelt zich af in dezelfde wereld maar dan met nieuwe karakters. Ik vond het idee van een hervertelling over repelsteeltje echt heel gaaf klinken! Je leest er niet zo heel veel over dus ik ben heel benieuwd naar dit boek.

The jewel en White rose heb ik gekocht aan het begin van de maand, eigenlijk wilde ik de Nederlandse versie kopen maar kon die nergens vinden. Vandaar dat ik maar voor de Engelse ben gegaan. Ook over deze serie hoor ik heel veel goede verhalen, dus ik ben erg benieuwd!

De paperback van A court of Thornes and roses heb ik van mijn moeder gekregen, ik ben nogal fan van Sarah J. Maas en ik ben van plan de boeken ook weer in paperback te gaan verzamelen. Dus ja deze hoort daar ook bij natuurlijk!

As old as time is een verhaal over Beauty and the beast, ik kan serieus niet wachten tot de nieuwe film uitkomt! Maar tot die tijd zal ik het moeten doen met boeken en dat is helemaal niet erg. Want wat nou als de moeder van Belle de tovenares was die het beest vervloekt heeft????

Ook kocht ik dit leuke boekje over de bibliotheek van Belle, wat las zij nu? Wat vond zij mooie quotes? Het is vooral een heel leuk boekje om zo af en toe eens door te bladeren!

The night circus wilde ik graag lezen vanwege het thema van de nieuwe owlcrate…Ik ben er in begonnen en ik geloof serieus dat dit een heel goed boek is. Maar de leesdip is er weer en die laat me op dit moment niet genieten van dit boek.

Welke boeken heb jij deze maand toegevoegd?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

28 februari 2017 at 11:37

Wat een heerlijke haul!!
As old as time ligt momenteel op de ASAP tbr stapel, maar aangezien vandaag LIFEBLOOD binnenkomt.. Ga ik die eerst nog even lezen hihi.
En die van Neil Gaiman moet ik ook echt nog hebben, zo gaaf zeg!! #HeeftEenObsessieMetThor .. Ik heb er geloof ik 19 toegevoegd aan de collectie deze maand! Mijn haul komt vanavond online XD5 maart 2017 at 11:26

Oh, alweer zo’n mooie omslagen. Mijn wenslijstje met Beauty and the Beast boeken wordt steeds maar langer. Ik denk dat ik de cover van The Wish Granter het knapste vind. Van Caraval heb ik trouwens nog geen enkele lelijke omslag gezien. Ok, ik ben er ook niet naar op zoek gegaan maar het lijkt wel alsof alle edities van dit boek prachtig zijn.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De week van een boekenworm

27 februari 2017

%d bloggers liken dit: