Owlcrate unboxing februari 2017

Ik zat een beetje ongeduldig te wachten op deze owlcrate, de status in de usps tracking bleef dagenlang op hetzelfde staan en stiekem wordt ik daar altijd een beetje onrustig van. Maar goed uiteindelijk ging de bel en stond de bezorger voor de deur met mijn owlcrate van de maand februari. Het thema is: Run away with the circus! laten we snel gaan kijken wat er in zit!

Als je de doos openmaakt zie je natuurlijk als eerste het mooie kaartje, ik vind deze elke maand weer super mooi gemaakt. Ik kijk nooit achterop want ik hou niet van spoilers haha.

Als het kaartje en de frutsels voor het grootste deel weg zijn is dit wat ik zie in de doos. Ik wordt er in ieder geval erg nieuwsgierig van!

Het eerste wat ik uit de doos haal is deze kaars, ik vind het altijd leuk om kaarsen te krijgen en vooral te ruiken. Maar ik steek ze vrijwel nooit aan. Deze ruikt heerlijk naar popcorn!

Vervolgens deze gave tas, geïnspireerd op The night circus! Ik vind hem echt prachtig en ik ga hem zeker vaak gebruiken!

Ook deze sticky notes zijn helemaal in stijl! Als ik het boek uit deze box ga lezen en ik wil iets markeren ga ik zeker deze gebruiken!

Dit leuke notitieblokje is gemaakt van oude casino poker kaarten. Ik vind het wel heel gaaf om te zien!

Deze lippenbalsem is alleen al fantastisch om te zien! Ik vind hem er echt zo tof uitzien! Hij ruikt inderdaad ook heerlijk naar kaneel!

Natuurlijk zat er ook weer een gave button in de box! Ik moet echt eens gaan verzinnen wat ik hiermee wil gaan doen!

En als laatste natuurlijk het boek! Ik heb al zoveel over dit boek gehoord en ik kan ook echt niet wachten tot ik het kan gaan lezen ( dus zou deze leesdip eens op willen hoepelen! ) Natuurlijk ook weer een brief van de auteur en een bookplate.

Zo en nog een mooie foto van alles wat in de box zat!

Wat vond jij het leukste item uit deze box?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

1 maart 2017 at 18:15

Oh ik ben blij dat ik deze Owlcrate niet heb gekocht, haha. Dit boek zat ook al in de januari box van Fairy Loot. Dan had ik inmiddels drie verschillende versies van het boek gehad, want ik heb de Nederlandse versie ook al. :p1 maart 2017 at 20:15

Je gaat super genieten van dit boek!! Leuke goodies ❤ mijn favo is de totebag!2 maart 2017 at 16:19

Wat een supergave box!
Elk artikel sluit heel goed aan bij het boek en thema en zijn gewoon hartstikke leuk!
Die sticky notes bv. ook al; geweldig! En een kaars wat naar popcorn ruikt? damnnn <3
die tas is ook waanzinnig gaaf! maar ook t notitieboekje en de button en het boek zelf haha. Alles dus eigenlijk gewoon!!5 maart 2017 at 18:01

Het draagtasje vind ik echt super mooi. Een tijdje terug had ik via een verkoper op Amazon een funko van McGonagall besteld. Alleen bleek die maar niet aan te komen. Ik was dus best ontgoocheld én besloot hen uiteindelijk toch maar eens een mailtje te sturen en toen bleken we dus geluk te hebben. Niet alleen krijgen we ons geld teruggestort, enkele dagen later vond ik de Minerva Funko tijdens de heropening van een winkel. Bovendien vond ik eindelijk ook de kleine Mini Mystery die ik heel graag wilde en dat weekend ging er ook nog eens een mooie korting af. Ik loop nu de hele tijd glimlachend voorbij de boekenkast wanneer ik mijn HP-collectie pops zie staan. Het plaatje klopt eindelijkGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Book haul februari 2017

28 februari 2017

%d bloggers liken dit: