Geeky friday: Ed Sheeran

Oké een beetje later dan anders, had weinig schrijf inspiratie voor vandaag maar gisteravond had ik een hele fijne avond want: Ik heb toch nog kaartjes voor Ed Sheeran. Nu ben ik vooral een metal meisje, ik vind het heerlijk die gitaren, mee schreeuwen met de zanger(es) maar er één artiest waar ik een hele grote uitzondering voor maak…Ed Sheeran!

Ik hou van zijn muziek, de teksten en de interviews met hem zijn ook zo heerlijk normaal. Natuurlijk ken ik hem niet maar hij komt gewoon zo heerlijk nuchter over! Daarbij je kunt hem goed vinden of niet is hij enorm getalenteerd. Hij schrijft niet alleen voor zichzelf maar ook voor een hoop andere bekende artiesten.

Vandaag is zijn nieuwe album gelanceerd en ik zit echt heerlijk te luisteren via 3FM waar hij ook uitleg geeft bij de liedjes en ik merk gewoon dat ik nu al enorm geniet van dit album en het nog gaver is omdat ik weet dat ik dit live mag gaan zien. Dus zo tussen de raggende gitaren door houd dit meisje enorm van de muziek van deze singer/songwriter! Op dit moment wil ik jullie nog laten genieten van mijn favoriete nummer van het vorige album namelijk: Photograph, dit nummer is ook gebruikt in de film Me before you. Zie je zelfs één van mijn favoriete artiesten kan ik nog linken aan een boek!

Wat is jouw favoriete artiest of muziek?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

3 maart 2017 at 13:47

<3333 zoveel zin in het concert! En wat was dat leuk op 3FM, zodra de podcast online staat ga ik hem weer luisteren haha4 maart 2017 at 12:58

Dan is de cd zeker de moeite waard om te kopen of downloaden! Ik wil deze muziek overal luisteren: in de auto, op de fiets, tijdens werk. Mijn favoriete nummers voor nu zijn “Eraser” en “Shape of You”.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: