De week van een boekenworm

Een blogvrije week, ik besloot deze week even niet te bloggen, ik was gewoon niet fit en merkte dat het me heel veel moeite kostte. Maar wat heb ik dan wel de hele week gedaan? Heel weinig kan ik je vertellen.

Maandag:

Vandaag is net even anders dan andere maandagen de afgelopen tijd, de meiden hebben thuis geslapen dus de wekker gaat vroeg af. Net als eigenlijk elke nacht slaap ik echt weinig en sta ik al moe op. Mijn vader brengt Lotte naar school en Eline gaat ook mee. Ik had dus wederom een dagje voor mezelf. Maar ik ben erg onrustig en ook nog eens ziek dus eigenlijk doe ik heel weinig. Ik ga zelfs nog even terug naar bed. Die avond is het weer tijd voor The walking dead en ik val ook al snel in slaap.

Dinsdag:

Ik besluit om een weekje niet te bloggen, even helemaal niks en me focussen op weer beter worden. Ik vind het een lastige beslissing maar uiteindelijk wel heel fijn! Even een weekje niets moeten, ik ben nu eenmaal niet zo goed in het vooruit werken. We hebben die dag gelukkig ook niet veel op het programma staan, behalve de rapport bespreking van Lotte in de avond. Gelukkig doet ons meisje het goed op school en bespreken we meteen dat opa haar komt halen van school mocht de baby overdag geborgen worden. Ik vind het belangrijk dat beide zusjes tegelijk hun nieuwe zusje ontmoeten.

Woensdag:

Vandaag weer een afspraak bij de verloskunidge, telkens weer hoop ik hem niet te halen. De baby doet het goed in mijn buik en er wordt afgesproken dat als ze er voor de volgende afspraak nog niet is er een afspraak in het ziekenhuis gepland wordt. Helaas is het ook nog eens echt rot weer. We zitten dus de rest van de dag binnen, ik doe een dutje, de meiden doen een dutje, mijn man doet een dutje want tja wat kun je anders doen op een dag als deze?

Donderdag:

De uitgerekende datum komt nu wel echt dichtbij en ik merk dat het me nog onrustiger maakt dan ik al ben. Maar goed het is en blijft afwachten natuurlijk. Wat ik deze week heel erg merk is dat ik me echt nergens op kan concentreren. Niet op lezen, niet op tv. kijken echt helemaal nergens op. We besluiten die avond pizza te bestellen en ik ga eigenlijk al vrij vroeg naar bed. Ik hoop dat ik wat meer slaap maar helaas ook deze nacht weer weinig slaap.

Vrijdag:

De dag van de uitgerekende datum en er gebeurt echt niks…..Ik kan je vertellen dat is toch echt een teleurstelling hoor. Ook al weet je dat de kans groot is dat er niks gebeurd. Ik ruim wat op in huis met behulp van mijn moeder en probeer die avond een beetje te ontspannen. Maar dat is gewoon even lastiger dan anders. Ik merk dat ik ook deze week echt heel weinig gelezen heb en lezen me ook echt niet trekt. Mijn ouders bieden aan de rest van het weekend op de meiden te passen, hopend dat een beetje rust me goed zal doen.

Zaterdag:

Ik ben echt al vroeg wakker, ik slaap gewoon echt niet lekker meer nu. Ik val op de bank nog even in slaap en wordt daarna gebeld door mijn moeder. Ze wil met de meiden even op pad naar de stad en vraagt of ik zin heb om even mee te gaan. Ik twijfel even, maar besluit toch mee te gaan. Ik heb er geen spijt van en geniet van het uitje. Ik heb in ieder geval van de dag genoten. Die avond kijk ik Wie is de mol en jaaaaaa Ik heb het eindelijk goed! Ben best een beetje trots op mezelf.

Zondag:

Weer vroeg wakker dus ik besluit maar wat aan de was te doen en de eenling sokkenmand een na te spitten, waar verdacht veel paartjes inzaten! Ik begin ook aan een nieuwe serie: Sons of Anarchy of nou ja voor mij een nieuwe serie. We krijgen nog visite van een tante van mijn man en daarna eten we bij mijn ouders. Omdat mijn vader morgen Lotte naar school brengt laten we de auto daar staan en wandelen we naar huis. Wie weet helpt het wandelen een beetje…..Ik besluit ook om even een heel ander genre te gaan lezen en hopelijk kan ik vannacht een beetje slapen!

Hoe was jou week?

Ow ja wat bloggen betreft, dat zal een beetje sporadisch zijn de aankomende weken. ik heb het al druk genoeg met zwanger zijn en weinig concentratie. Dus zal er even een minder strak schema zijn.

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

13 maart 2017 at 09:54

Ik hoop dat je kleine meisje zich nu snel meld! En dat bloggen kan je toch lekker even laten liggen! Je hebt nu (en de komende tijd) wel wat anders aan je hoofd en handen!18 maart 2017 at 14:06

Ik heb de afgelopen dagen al vaak aan je gedacht. Eigenlijk ben je negen maanden lang al aan het uitkijken naar de komst van jullie meid en dan laat ze nog wat langer op zich wachten. Fashionable late mag dan een statement zijn maar ik hoop nu toch echt voor haar mama dat ze niet te lang meer op zich laat wachten.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: