Bookis Tag Questions and answers

Ik werd getagd door Kwante van Kwante in wonderland voor deze leuke tag! Ik besloot om hem gelijk in te gaan vullen dus daar gaan we:

1) Wat is het eerste Young adult boek dat je las?

Ow deze is best lastig….Maar ik denk dat de eerste de Twilight serie was, nog voor de film hype had ik de eerste twee delen gelezen. Dat was mijn introductie dus deze serie heeft wel een speciaal plekje voor mij.

2) Post 3 boekgerelateerde gifjes en voorzie ze van je eigen commentaar!

Telkens weer als mensen mij vragen waarom ik lezen zo ontzettend leuk vind!

Gebruik je verbeelding mensen! Gebruik je verbeelding en er gaat een prachtige wereld voor je open!

Echt je gaat er niet dood van en het is zoveel leuker dan een beetje naar je tv. staren!

3) Wat was de laatste serie die je uitlas?

De off campus serie van Elle Kennedy, ik ben echt super slecht in het uitlezen van series. Ik vind het verschrikkelijk om afscheid te moeten nemen van personages en werelden.

4) Noem 1 ding dat je haat in Young Adult boeken en 1 ding waar je van houdt!

Haat: De heldin kan niet kiezen tussen alle jongens die allemaal verliefd op haar zijn……Daar wordt ik echt een beetje moe van. Als je niet kan kiezen zijn ze beide blijkbaar niet wat je zoekt! Bovendien heb je geen man nodig om te leven hoor, jullie kunnen het ook prima af zonder!

Liefde: Sterke vrouwelijke personages. Ik ben daar dus echt fan van, ik hou ervan als een personage het verhaal kan dragen zonder dat ze zich meteen afhankelijk opstelt tegenover iedereen die ze ontmoet op haar pad. Gewoon kick ass alles zelf doen!

5) Doe deze test en post je resultaat:

Are You Able To Identify The Real YA Cover From The Fake?

 

Ik

Are You Able To Identify The Real YA Cover From The Fake?

You got 8 out of 10 right!
  1. Golden Bookworm

    You’re a gold-standard bookworm! You can definitely identify your YA covers like a BOSS. Never stop getting your read on.

     Jaaaa nou ik ben trots op mezelf!!!

Dat was het weer! Ik vond het een erg leuke tag! Ik geef hem graag door aan:

Melissa van Melissa’s bookworld

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

16 maart 2017 at 11:14

Bedankt voor de tag, ik ga hem asap invullen!
Haha die gifjes, leuk!
En je HAAT antwoord is wel erg goed ja haha.18 maart 2017 at 19:52

Oh ja, die liefdesdriehoeken, vierkanten, hexagons, … daar word ik ook stilletjes aan gek van. Blijkbaar had ik alle covers juist gegokt – dus we hebben weer allebei hetzelfde resultaat … Golden Bookworms!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hoera goed nieuws!

20 maart 2017

%d bloggers liken dit: