De week van een boekenworm

Ook de tweede week met de baby zit er alweer op, de week zonder kraamhulp maar wel een hele lieve moeder die er de hele week was. Een week waarin ik echt wilde lezen en bloggen maar het er gewoon niet van kwam. Kijk je snel mee!

Maandag:

Vandaag is dan de eerste officiële dag zonder kraamhulp. Maar ik heb nog een weekje extra hulp namelijk van mijn moeder wat natuurlijk super fijn is! De maandag is vooral een dag van even bijkomen, even weer een nieuw ritme vinden en gewoon even lekker een broodje eten tussen de middag en verder niks. Ik ben nog steeds moe en natuurlijk is dat helemaal niet raar. Ik kijk The walking dead en ga daarna lekker slapen. Nou ja tot de volgende voeding dan.

Dinsdag:

Vandaag gaan we even naar buiten, even weg en genieten. Maar het is ook best vermoeiend nog zowel voor mij als voor kleine Sanne. Dus net als alle andere dagen val ik op de bank in slaap. Ik nam me voor om juist vandaag lekker te gaan lezen maar het mocht niet zo zijn. Ik lees wel wat maar lang niet zoveel als ik zou willen. Die avond krijgen we visite, hoewel ik het allemaal heel gezellig vind merk ik wel dat ik echt nog wel wat bij te slapen heb.

Woensdag:

Vandaag luxe want zowel mijn man als mijn moeder zijn er! Lotte mag vandaag op school trakteren omdat ze een nieuw zusje heeft. Ze is helemaal trots op haar zusje en ik geniet van dit momentje. Het is geweldig om je dochter zo te zien stralen! De rest van de dag is het vrij rustig, ook deze avond visite en ook deze avond ben ik uiteindelijk blij dat ze weer weggaan zodat ik lekker naar bed kan. Gewoon nog steeds ontzettend moe, voordeel is wel dat ik ontzettend goed slaap op dit moment.

Donderdag:

Jeetje het is alweer donderdag, een week vliegt echt voorbij tegenwoordig. Vandaag gaan we even naar de stad, wow wat geniet ik er van om heerlijk weg te zijn, te genieten van het zonnetje en mijn twee jongste meiden! Die middag komt mijn Oma op kraamvisite om haar jongste achterkleinkind te bewonderen, dik over de 90 en minsten 20 achterkleinkinderen. Die avond lees ik voor het eerst wat meer, wat wel echt fijn is eigenlijk!

Vrijdag:

Vandaag de laatste dag dat mijn moeder vrij is, we genieten er maar extra van! Het is gelukkig ook echt heel mooi weer, in de ochtend komt Melissa langs op kraamvisite en daarna gaan we lekker naar de action. We moeten toch echt aan de slag voor de traktatie van Lotte want maandag wordt ze al 5!! Die avond hang ik lekker op de bank en lees ik ook weer behoorlijk wat!

Zaterdag:

Wat een trieste dag met dat weer zo! Ik voel me ook meteen minder vrolijk. We gaan vandaag met de meiden naar de toysXL ze mogen van oma een glijbaan uitzoeken en ook meteen de cadeautjes voor de verjaardag van Lotte uitzoeken. We gaan natuurlijk met veel teveel naar huis en ook een bezoek aan de McDonalds kunnen we niet vermijden. Eenmaal thuis plof ik doodmoe op de bank en doe ik de rest van de dag echt niks meer. Ik begin in de avond aan Thirteen reasons why, wat een fout want ik was eigenlijk van plan om maar één aflevering te kijken….. In bed lees ik nog een beetje en dan ga ik maar weer slapen.

Zondag:

Vandaag ook weer een vriendin op visite, super gezellig! In de ochtend maken we eerst vast de traktatie van Lotte en kijk ik nog een aflevering van Thirteen reasons why. Als de visite weg is blog ik nog wat en voor de rest zie ik wel wat ik deze dag ga doen!

Hoe was jullie week?

Een gedachte over “De week van een boekenworm

  1. Eigenlijk heb ik twee vrij rustige weken achter de rug die grotendeels bestonden uit huishoudelijke klusjes. Gelukkig kwam er ook een bezoekje aan F.A.C.T.S. bij zodat ik mijn Belle-outfit nog eens kon aantrekken. Verder gingen we ook naar de cinema van Beauty and the Beast te zien daar had ik echt wel lang genoeg naar zitten aftellen. Deze week stond er een bezoekje aan de specialist in het ziekenhuis op het programma maar ik ging ook op bezoek bij onze vorige buurvrouw en kreeg zelf bezoek van een ex-klasgenootje die ik al een jaar niet meer had gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.