Book Haul maart 2017

Ook de maand maart is alweer voorbij, dus tijd om mijn book haul met jullie te delen! Ik voegde maar liefst 12 boeken toe aan mijn plank, mijn ik ga niet meer teveel boeken kopen voornemen heb ik dus duidelijk laten varen deze maand haha. Maar goed laten we snel gaan kijken welke boeken ik heb toegevoegd.

Als eerste voegde ik Fire study en Magic Study toe aan mijn plank. ik ben heel erg benieuwd naar deze serie en ik heb in ieder geval de eerste drie boeken nu staan.

Aangezien deze maand ook Beauty and the beast film uitkomt was ik helemaal in de sfeer van dit geweldige verhaal. Ik schafte deze twee boeken aan en ik ben heel benieuwd of ik hier net zo van ga genieten als van de tekenfilm. Ik moet overigens de film zelf ook nog steeds zien.

Ik heb heel veel goede dingen gehoord over deze serie en besloot ze gewoon allebei aan te schaffen. Ik hoop in ieder geval deel één gelezen te hebben voor Yalfest.

Daughter of the pirate king zat in de owlcrate van de maand maart. ik ben erg benieuwd naar het boek! Aangezien ik nu langzaam uit mijn leesdip kruip hoop ik hem snel te kunnen lezen.

De foto doet dit boek geen recht ik weet het! Als klein meisje kan ik me herinneren dat ik helemaal verliefd was op de film Labyrinth. De film gaat over de Goblin king en dit boek dus ook! Ik ben echt super benieuwd hoe dit boek is.

Ik kreeg deze maand zowel de maart box van Celebrate books als de Engelse box van februari. Deze twee boeken zaten erin, ik ben altijd groot fan geweest van Romeo en Julia dus ik ben benieuwd of ik dit boek ook goed ga vinden. Poison’s kiss klinkt gewoon echt ontzettend spannend!

Tot slot is dit ook echt de maand van Ed Sheeran geweest. Ik bemachtigde toch concertkaartjes, zijn nieuwe album kwam uit en ik kocht dus dit boek. Ik ben er wel benieuwd naar. Het ziet er in ieder geval echt heel tof uit!

Dat was mijn haul, welke boeken heb jij deze maand toegevoegd?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

4 april 2017 at 19:07

Phobos2 kwam ook in mijn boekenkast te staan vorige maand! Ik vond het hele ruimte-aspect heel gaaf, maar die romantiek vond ik niet zo. Ben wel benieuwd hoe Victor Dixen in het echt is!4 april 2017 at 21:07

Ik heb Daughter of the pirateking afgelopen maand gelezen en ik vond hem zooo tof!!! Komende maand hoop ik Wintersong te lezen. Ik heb ook een zwakke plek voor de film Labyrinth 😊Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: