Owlcrate unboxing maart 2017

Een beetje later dan anders, maar ik had gewoon de tijd en de puf niet om de post online te zetten. Het is gewoon wat drukker nu de baby er is. Maar hier is dan toch de owlcrate unboxing van de maand maart!

Als eerste natuurlijk de mooie kaart, ik blijf me er soms over verbazen hoe gaaf ze zijn!

Het eerste wat ik uit de box haal is dit leuke notitieblokje met een inktvis erop. Echt super schattig en helemaal in het thema!

Vervolgens vind ik dit mysterieuze zakje, wat zou erin zitten?

Daar zit dus deze leuke ketting in! Ook helemaal in het thema van de box.

Ik ben dol op washi tape en ik had er nog geen met een zeemeermin printje, nu dus wel! Die ga ik zeker gebruiken natuurlijk.

Dit is een theedoek, kijk hoe gaaf met dat schip en die quote! Ik ben er echt een beetje verliefd op!

Natuurlijk zit er ook in deze box een button! Een echte piraat! Nou ja een uiltje verkleed als piraat dan.

Ten slotte natuurlijk het boek, deze heb je al in de haul van gisteren gezien. Ik ben er in ieder geval erg benieuwd naar. De brief en de tattoo zijn ook heel tof en natuurlijk een mooie bookplate die inmiddels al in het boek zit!

Dan nog even een overzicht van alle goodies!

Wat vond jij het leukste uit deze box?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

5 april 2017 at 07:43

Ik vind de theedoek en de washitape het gaafst.5 april 2017 at 08:21

Wat een gave box! De washi tape is echt prachtig zeg, mijn god :O
En de bookplate, tattoo en brief van de auteur wat bij het boek zitten zien er ook prachtig uit! Het boek ben ik ook heel erg benieuwd naar overigens, dus ik kijk al uit naar je recensie ervan 🙂 De rest van de spulletjes zijn ook heel gaaf; dat notitieboekje – CUTE!!8 april 2017 at 14:30

Mijn favorieten zijn het notitieboekje, de theedoek en washi-tape. Echt leuk hoe ze perfect op het thema zijn afgestemd.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Book Haul maart 2017

4 april 2017

%d bloggers liken dit: