De week van een boekenworm.

Op het moment dat ik dit typ is mijn kleine meisje alweer drie weken oud! Het gaat echt zo ongelooflijk hard allemaal! Het was een druk weekje en mijn oudste dochter werd ook nog eens vijf!

Maandag:

Ik hoopte op een rustige ochtend, maar helaas werd het toch nog druk want de traktaties voor Lotte moesten nog afgemaakt worden. Ik ben de ochtend dus voornamelijk bezig geweest met traktaties en heb ook nog wat kunnen bloggen gelukkig. Daarna was het tijd om naar school te gaan want Lotte mocht trakteren omdat ze jarig is vandaag!!! Vijf jaar alweer, waar blijft de tijd toch? Daarna weer naar huis en snel Sanne de fles geven want die heeft inmiddels wel echt honger! De rest van de middag ben ik vooral moe, maar vanavond is het dan eindelijk zover: Het concert van Ed Sheeran!!!! Ik kijk hier echt enorm naar uit. We eten eerst nog lekker thuis, altijd fijn die zitplaatsen. Daarna vertrekken we richting Amsterdam, Ed Sheeran aan en gaan! Het was echt een geweldige avond, ik heb zo genoten en hopelijk komt hij snel nog eens terug en kan ik nog eens genieten van dit geweldige concert. Morgen verschijnt er een uitgebreider verslag van het concert.

Dinsdag:

Vandaag even een rustig dagje, een beetje bijkomen van het concert en even echt genieten van mijn twee meiden die thuis zijn. We doen vrij weinig en eigenlijk vind ik het wel lekker. Ik lees mijn boek uit, zelfs Goodreads is enthousiast want die sturen mij meteen een mailtje haha. Ook wacht ik geduldig op mijn nieuwe boek die vandaag binnen komt en wow wat is hij ontzettend mooi! Die avond kijk ik naar The walking dead finale want die kon ik gisteren natuurlijk niet kijken. Verder doe ik weinig en dat is prima, ik moet echt gaan accepteren dat ik echt nog niet zo lang geleden bevallen ben en gewoon moe ben.

Woensdag:

Vandaag een beetje een rare dag, want eigenlijk zou Lotte natuurlijk naar school gaan, maar ze heeft zo ontzettend veel last van haar oor dat we besluiten haar thuis te houden en naar de huisarts te gaan. Helaas heeft ze een fikse ontsteking, hopelijk gaat het snel beter! Die middag gaan we even naar de Efteling, even eruit en de meiden willen zo graag! Maar al snel wordt het kouder en gaan we toch maar weer naar huis. Die avond probeer ik echt te beginnen met lezen, maar dat gaat maar even goed want ik ben gewoon echt moe.

Donderdag:

Vandaag lees ik wel wat meer en wat is het boek leuk!!! Ik geniet er echt van! Voor de rest ook vandaag een rustig aan dagje, gisteren was al druk genoeg. We kijken wat tv. we spelen wat en ik ruim vooral veel op. Soort late nesteldrang ofzo? Ach ja er wordt opgeruimd wat dan ook wel weer heel fijn is. In de avond lees ik weer lekker en geniet ik ook echt ontzettend van knuffelen met Sanne. Wat is dat weer fijn, zo’n kleintje!

Vrijdag:

Vandaag vooral een onrustige dag, Sanne is onrustig en Eline ook. Als Lotte die middag thuis komt is de chaos compleet. Het is echt zo’n dag waarvan je hoopt dat hij snel voorbij is. Die middag komt ook Marielle nog langs, ik krijg van haar het boek Chaos & Structure dat ik heb mogen proeflezen en ze neemt ook nog wat leuks voor Sanne mee! Die avond komt Ed Sheeran bij College tour en dat kijk ik natuurlijk. Wat een heerlijk interview! Ik lees ook nog wat, maar ik slaap vooral als een roosje.

Zaterdag:

Vandaag weer een drukke dag, hij begint met de boodschappen, die moeten we elke week doen natuurlijk maar nu ook voor ons feestje. Zondag vieren Lotte en ik namelijk onze verjaardag samen. Daarna moeten we de taart gaan halen voor Lotte, natuurlijk een prachtige Frozen taart. Daarna naar huis waar ze gelukkig nog net het cadeautje van een vriendin leveren. Dan gaan we op weg naar het feestje van die vriendin en haar zoontje. Ik heb echt een super gezellige middag en de meiden ook want die willen eigenlijk niet mee naar huis. Die avond lees ik echt best veel en geniet ik een beetje van de rust.

Zondag:

Vandaag dus eigenlijk…..Nou ja ik zit nu te wachten op de eerste gasten. Ik blog vast wat, ik ruim wat op en nu ligt kleine Sanne naast me op de bank. Ze probeert echt al een beetje te brabbelen zo schattig! Ik ga zo nog even lekker lezen en dan is het vast snel tijd om het feest te starten!

Heb jij deze week nog iets leuks gedaan?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

16 april 2017 at 15:35

Pssst … als Lotte een Frozen-taart kreeg heeft mama er dan ook eentje van Beauty and the Beast gekregen? Hier wil het lezen de laatste weken ook wat minder vlot lukken. Zelfs met mijn blogfeed loop ik doorgaans een week achter. Al is het wel geweldig genieten van het weglezen van mijn Sarah J.Maas-achterstand. Gisteren nog Koningin van de Schaduw uitgelezen en hopelijk kan ik ergens volgende week beginnen in Hof van Mist en Woede.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: