Concert Ed Sheeran

Normaal doe ik dit soort dingen niet, ik schrijf eigenlijk nooit concert verslagen maar ik heb al eens verteld over het feit dat ik Ed Sheeran zo goed vind en vorige week maandag was het dan zover: Het concert.

Het was een beetje een rare dag aangezien het ook de vijfde verjaardag was van Lotte, maar goed een concert is in de avond en dan ligt Lotte toch al op bed. We hadden eerst thuis lekker gegeten, even geen fastfood onderweg. Dat is dan het fijne van een zitplaats. Natuurlijk hebben we wat kleine files gehad maar gelukkig waren ze allemaal vrij kort. We hadden verwacht het voorprogramma niet te halen maar tot onze verbazing waren we echt op tijd.

Bij binnenkomst zijn we eerst naar de merchandise stand gegaan, ik wilde kijken of er iets leuks was, want ik vind het altijd wel leuk om een souvenir mee te nemen van een concert. Ik vond een super leuk shirt en nam hem mee, daarna nog even snel wat drinken halen en dan door naar de zaal.

We zaten echt wel goed, ja aan de zijkant van het podium maar ons zicht was perfect! We kwamen er dus achter dat het voorprogramma ook nog niet begonnen was. Dus ook die hebben we nog mee gekregen, het eerste optreden was van Ryan Mcmullan. Ik kende hem eerlijk gezegd niet, maar hij was echt heel erg goed! Ik heb er echt van genoten en het klonk live ook echt heel erg goed!

Daarna was het de beurt aan Anne Marie, nu zegt die naam mij helemaal niks, maar door wat internet research ontdekte ik dat zij de zangeres is van Rockaby en toen wist ik wel wie ze was. Haar muziek is een mix van een beetje dance muziek en reggae ik vond het echt heel tof en ook zij klonk ontzettend goed!

Daarna kwam dan toch het moment waar we op gewacht hebben! Ed Sheeran!!!! Hij kwam ook nog eens op tijd! Nu ga ik meestal naar rock concerten en ik kan de keren dat een band op tijd begon echt op één hand tellen. Dus dat was al een grote verassing. Vanaf het eerste nummer tot het laatste nummer heb ik genoten, meegezongen ( nou ja een poging tot zingen gedaan) en gelukkig werd iedereen op het einde ook nog even enthousiast genoeg om te gaan staan en kon ik nog wat mee dansen. Laat ik beginnen met het feit dat ik echt verrast was over het feit dat één man je een heel concert lang kan entertainen en ik heb me gewoon echt geen moment verveeld! Ik was echt een beetje verdrietig toen het afgelopen was, het was gewoon zo goed! Dan de opbouw van de nummers is natuurlijk wel heel erg gaaf! Ik heb echt met verbazing zitten kijken naar hoe hij dit doet en telkens was het weer een soort van spelletje om te kijken hoe snel je kon raden welk nummer hij zou gaan spelen. Mijn favoriete nummer van het laatste album Dive werd ook gedaan en deze heb ik dan ook net even een tandje harder meegezongen dan alle andere nummers. Ik heb gewoon echt een top avond gehad en ik hoop dat ik nog eens naar een concert van hem kan. Ik kan het iedereen aanraden en geloof me het is het geld dubbel en dwars waard! Het enige waar ik spijt van heb? Het feit dat ik niet zo’n leuk armbandje heb meegenomen, maar ja misschien een volgende keer! Laat ik jullie achter met een liedje van één van mijn favoriete artiesten van dit moment!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

11 april 2017 at 12:19

Ik ben zo jaloers op je!! Hou zoveel van die man… Ben blij dat je het naar je zin hebt gehad ??12 april 2017 at 11:10

Ik ben dinsdags naar zijn concert geweest en ik kan oprecht zeggen dat het een van de meest bijzondere concerten was waar ik ooit geweest ben. Stond zo goed als vooraan en ik vond het zo tof om te zien hoe Ed helemaal in zijn eentje alle nummers deed! Super tof dat je het zo naar je zin gehad hebt ?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: