Hiep, Hiep Hoera ik ben jarig…… En wie jarig is trakteert!

Vandaag ben ik jarig en nee ik vertel niet hoe oud ik ben, dat vraag je niet aan een dame namelijk haha. Maar ik heb wel een leuke winactie! Ik heb namelijk drie gesigneerde boeken van Jennifer L. Armentrout! Zij was zo lief om een aantal van haar edities te doneren aan Nederlandse bloggers en ik ben één van de gelukkige! Het gaat om de volgende boeken:

Vurig: 

Als Vurig van Jennifer L. Armentrout een lijflied had, was het Katy Perry’s ‘Firework’: Baby you’re a firework, come on, show ’em what you’re worth. Het kost hoofdpersoon Andrea veel moeite om zichzelf te laten zien. Ze zit met zichzelf in de knoop en kan zich niet ten volle geven aan het leven. Tanner – een vriend die haar meer dan leuk vindt – wil haar redden, maar uiteindelijk kan Andrea alleen zichzelf redden. Vurig is een verhaal over kracht, doorzettingsvermogen en vooral liefde. En o ja: dit zijn inderdaad dé Andrea en Tanner uit IJskoud!

Val voor mij:

Barvrouw Roxy is al sinds haar vijftiende verliefd op agent Reece en het is alweer elf maanden geleden dat ze een soort onenightstand hadden. Al zou ze nu liever willen dat die onenightstand nooit had plaatsgevonden, want sindsdien lijkt een gezamenlijke toekomst onbereikbaarder dan ooit.

Gelukkig’ heeft Roxy wel wat anders aan haar hoofd. Haar beste vriend is jaren geleden het slachtoffer geworden van een geweldsdelict en nu is de dader op vrije voeten. Wanneer Roxy beangstigende berichten begint te ontvangen, denkt ze wel te weten waar die vandaan komen. Maar Reece is daar niet zo zeker van. En als hij één ding zeker weet, dan is het dat niemand Roxy ooit nog pijn mag doen. Ook hijzelf niet. Niet nogmaals.

Witheet:

Normaal zijn, is eigenlijk alles wat de zeventienjarige Layla wil. Maar haar gave om een ziel weg te nemen door iemand te kussen maakt haar voor altijd anders dan de Wachters, bij wie ze is opgegroeid. Vooral lastig bij Zayne, de zó niet bereikbare jongen op wie ze stiekem verliefd is. Dan ontmoet ze Roth, een zondig lekkere maar ook gevaarlijke demon. Hoewel ze beter uit zijn buurt kan blijven, heeft hij één groot voordeel: dat verboden-te-kussengedoe is helemaal geen issue met hem. Hij heeft immers geen ziel…

Wanneer Layla ontdekt dat niemand minder dan zijzelf het middelpunt vormt van een duivels plan, kan ze niet anders dan Roth vertrouwen. Doet ze daar goed aan of zal deze deal met de duivel op een ramp uitlopen?

Wat moet je doen om één van deze boeken te winnen?

Ten eerste moet je aangeven voor welk boek je meedoet
Ten tweede deze vraag beantwoorden: Wat vind jij het allerleukste om te doen op je verjaardag?

Deze actie loopt t/m 21 april ik zal op maandag 24 april de winnaar bekend maken. Succes!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

13 april 2017 at 09:10

Ik wil graag Witheet winnen,
En ik vind het allerleukst om te doen op mijn verjaardag om gezellig met mijn vriendinnen leuke dingen te doen (zoals bowlen al kan ik er niks van) en daarna gezellig ergens te eten. En natuurlijk met mijn familie het vieren door iedereen uit te nodigen en lekker taart te eten13 april 2017 at 09:33

Ik doe heel geaag mee voor witheet. En natuurlijk gefeliciteerd!
Wat ik heel leuk om te doen vind op mijn verjaardag, en nu ga ik hopelijk niet zo’n clichè antwoord geven, is cadeautjes uitpakken. Natuurlijk vind ik die familie en gezelligheid ook super leuk, maar die verrassingen steeds vind ik gewoon enorm leuk ? vooral wanneer het zo’n rechthoekig dik ding is… ?13 april 2017 at 10:24

Gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een leuke en gezellige dag vandaag. En wat een ontzettend toffe winactie! 🙂 Ik zou heel graag meedoen voor het boek Vurig. Ik ben echt een fan van New Adult boeken en dit boek staat al een tijdje op mijn lijstje. Het leukst om te doen op mijn verjaardag vind ik (naast omringd worden door familie en vrienden) pannenkoeken eten, haha <3 Daar word ik zo blij van, het is mijn lievelingseten en ik vind het echt een feestmaaltijd! Verder vind ik het leuk om bijvoorbeeld naar de Efteling te gaan 😀 Fijne dag nog vandaag! X13 april 2017 at 10:32

Happy Happy Birthday!!! Geniet ten volle van je dagje 😀
Ik doe mee voor ‘Val voor mij’ – het verhaal lijkt me wel goed, liefde, spanning … oh

Ik hou het meestal heel rustig op m’n verjaardag! Gezellig samen met familie en vrienden iets (gaan) eten, een filmpje kijken, gamen of zo. Daar geniet ik het meeste van 😀Linda
13 april 2017 at 11:51

Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk mag jij vandaag doen wat je het leukste vind.
Ik zou graag mee willen doen voor Val voor mij.
En bij ons thuis proberen we met verjaardagen altijd met zn allen iets te doen. Zoals naar Madurodam gaan of het Zuiderzee museum.nakita
13 april 2017 at 12:27

ik doe graag mee voor val voor mij ookal lijkt vurig mij ook wel leuk!

Het liefst ga ik lekker naar de film en uit eten op mijn verjaardag en overdag nog lekker gezellig met vrienden zitten ♡nakita
13 april 2017 at 12:28

happy bdayyy! Fijne bdayyy13 april 2017 at 13:01

Van harte gefeliciteerd en nog vele jaren!!! ??? Op mijn verjaardag hou ik het liefst een groot feest met veel vrienden, muziek en lekker eten. ?
Ik doe heel graag mee voor Val voor mij.Chantal
13 april 2017 at 15:06

Gefeliciteerd!!!!
Ik doe graag mee voor witheet en het leukste van mijn verjaardag vind ik dat de hele familie dan gezellig weer bij elkaar komt.13 april 2017 at 15:43

Gefeliciteerd! Hopelijk heb je een fijne dag. De zon schijnt in ieder geval (nouja hier dan).

Ik zou graag meedoen voor Witheet. Op mijn verjaardag zou ik stiekem het liefst alleen zijn met een boek. De hele dag lekker lezen. Maar goed dat gebeurd nooit, haha.Danielle
13 april 2017 at 16:22

Allereerste natuurlijk proficiat!! Ik hoop dat je een leuke dag hebt!

Ik zou graag meedoen voor witheet die spreekt mij het meeste aan :-). Wat ik het leukst vind om te doen is eigenlijk best simpel een soort van serie/film marathon houden met mijn vriend, met lekker veel eten, drinken en lekkers en gewoon simpel genieten. Dan is mijn dagje helemaal goed!Mandy van Beek
13 april 2017 at 17:23

Ik wil graag meedoen voor Witheet.
En het leukste om te doen op mijn verjaardag is opstaan met taart XD.
Want tsja…ik ben jarig en ik bepaal hahaha.
En dan lekker lang lezen en in mijn pyjama rondlopen.
En dan s’avonds lekker uit eten en dan mijn cadeautjes uitpakken. Dat zijn meestal ook boeken ><.
En misschien nog een leuke film huren en kijken en dan in een voedselcoma vallen omdat ik me volgepropt heb en niet veel aan beweging heb gedaan doe dag hahaha.13 april 2017 at 23:54

Van harte gefeliciteerd!!! Ik zou heel graag Witheet willen winnen!
Mijn favoriete ding om te doen op mijn verjaardag is snoepen van taart en het houden van een rustig dagje. Geen huis- of leerwerk, geen moeilijke problemen, gewoon: taart, kat, ouders, vrienden (misschien buren en grootouders), de bank en ik. Oh en de tv is ook uitgenodigd op dit hele laid back feestje!Michelle
14 april 2017 at 05:42

Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe graag mee voor Witheet! Het boek staat al superlang op mijn lijstje en het wordt tijd dat ik hem eindelijk ga lezen!
Ik vind het leukst om te doen op mijn verjaardag is een meidendagje houden met mijn beste vriendinnen. En dan
‘s avonds lekker uit eten gaan met mijn vriend!Michelle
14 april 2017 at 05:42

Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik doe graag mee voor Witheet! Het boek staat al superlang op mijn lijstje en het wordt tijd dat ik hem ga lezen!
Ik vind het leukst om te doen op mijn verjaardag is een meidendagje houden met mijn beste vriendinnen. En dan
‘s avonds lekker uit eten gaan met mijn vriend!Sammy
14 april 2017 at 07:06

Het lijkt me superleuk om Witheet te lezen!
Het leukste om te doen op je/mijn verjaardag is natuurlijk de cadeaus uitpakken, taart eten, lol maken met mijn vriendinnen en lekker feesten!Ans Stier
14 april 2017 at 10:16

Van harte gefeliciteerd! Ik loot graag mee voor Witheet. Wat ik het leukst vind op mijn verjaardag? Gewoon gezellig met mijn familie en vrienden lekker bbqen in het zonnetje.Jeannette Bleeker
14 april 2017 at 10:53

Ik zou graag Vurig willen winnen. Ik zit zelf in een situatie die doorzettingsvermogen vraagt. Lijkt me interessant om de strijd van de hoofdpersoon te lezen.14 april 2017 at 18:57

Witheet zou ik graag willen winnen. Het liefst doe ik helemaal niks op mijn verjaardag,maar helaas lukt dat nooit. Alle vrienden en familie komen langs en dan moet je zelf hapjes/snacks en eten maken voor meer dan je gewend bent,maar dat maakt niks uit. Ieder jaar is leuker dan het jaar ervoor.Miekske Dingens
15 april 2017 at 11:51

Een dikke proficiat!!!!
Zelf is mijn favo gedeelte: het samen zijn met familie en natuurlijk heerlijke taart eten!!!
Graag een kansje op Witheet!Mandy
15 april 2017 at 14:05

Ik doe graag mee voor Vurig!

Ik vind eigenlijk alles leuk om te doen op mijn verjaardag. Zolang mijn familie en vrienden/vriendinnen er zijn, vind ik alles goed!Austin
16 april 2017 at 05:15

Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wil Witheet voor mijn lieve vriendin winnen! Ze wilt hem heel erg graag lezen!

Het leukst om te doen op mijn verjaardag is natuurlijk de hele dag/weekend met mijn vriendin naar Parijs! De stad van de liefde ❤❤Michelle Love
17 april 2017 at 13:16

Ik wil graag ‘Witheet’ winnen! Al mijn vriendinnen hebben het boek gelezen en ze zijn verkocht! Daardoor ben ik heel erg benieuwd geworden naar ‘Witheet’!

Ik vind het leukste om te doen op mijn verjaardag is naar het strand gaan! Lekker zonnen op het strand, zwemmen in de zee en lol maken met je vriendinnen!22 april 2017 at 15:19

Ik zou graag Vurig winnen!

Het leukste om te doen op mijn verjaardag is gaan barbecueën in de tuin met mijn familie!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Concert Ed Sheeran

11 april 2017

%d bloggers liken dit: