De week van een boekenworm

Wat een week, alweer eentje voorbij, al weer vier weken mama van Sanne en deze week toch twee boeken gelezen! Maar helaas eindigde de week weer minder fijn!

Maandag;

Het zou een dagje voor mij een Sanne worden, even lekker tijd met elkaar en Eline lekker bij opa. Helaas was opa dit even vergeten….Ach ja uiteindelijk hebben we toch een hele fijne dag gehad en las ik zelfs mijn boek uit! In de avond was het toch weer even wennen dat er geen Walking dead aflevering zou zijn. Maar goed ik heb me toch wel vermaakt met lezen en een beetje tv. kijken. Al met al was het toch een hele relaxte dag.

Dinsdag;

Opstaan is echt wel lastig sinds de baby er is, ik slaap natuurlijk geen hele nachten en dan is zeven uur echt wel vroeg hoor! ik sleep mezelf uit bed en probeer het beste van de ochtend te maken. Al valt dit niet mee want er gaat echt van alles mis. Messen die op de grond vallen, een tafel vol met pap, echt je kunt het zo gek niet bedenken of het gaat mis. Ik merk dat dit de rest van de dag een beetje zo doorgaat, altijd vervelend zo’n dag. Ik lees wederom een boek uit en probeer vooral te genieten van de kids en alle dingen die mis gaan een beetje te vergeten. Ik bedenk me ook dat ik dolgraag een Belle en het beest plank in mijn boekenkast zou willen hebben.

Woensdag:

Ook weer een beetje een rommelige dag, dat beschrijft de week een beetje heb ik zo’n idee. Maar goed als Lotte uit is, halen we haar op en gaan naar de stad, want er moeten pasfoto’s gemaakt worden. We gaan over twee weken naar Disney en dus ook Sanne moet een ID kaart. Ik snap de reden waarom maar echt hoor die mensen hebben vast nog nooit een baby op de foto moeten laten zetten…..Maar goed na de pasfoto’s tijd voor een beloning voor de meiden….Naar de McDonalds, we eten daar en gaan daarna nog even langs de etos om de babybox te halen die vooral vol zit met onzin natuurlijk. Eenmaal thuis zit er een geweldig cadeau in de brievenbus van mijn lieve vriendinnetjes! Een geweldig leuke kaart, het filmboek van Belle en het beest en ook nog eens een boekenbon!! Die wordt natuurlijk meteen besteed aan Belle en het beest boeken en ow ja die plank waar ik het gisteren over had? Die is er inmiddels hoor!

Donderdag;

Een drukke ochtend, eerst naar het gemeentehuis voor de aanvraag van de ID van Sanne en daarna nog naar het consultatiebureau. Natuurlijk loopt het daar uit….Maar er komen ook heel veel vragen over mij, ik heb namelijk tijdens deze zwangerschap een depressie gekregen, niet fijn natuurlijk! Maar daardoor houden ze ook mij nu extra in de gaten wat wel weer fijn is. Ook ben ik vandaag jarig dus haal ik lekkere gebakjes voor bij de koffie. De rest van de dag geniet ik vooral van de twee jongste meiden en later de oudste en voor ik het weet is mijn verjaardag alweer voorbij.

Vrijdag:

Hoofdpijn….dat is het eerste wat ik opmerk als ik wakker wordt. Daar worden we niet blij van! Vandaag is ook Lotte vrij van school dus het is lekker druk in huis. Ik moet zeggen dat het nog wel even wennen is met alle drie thuis en in mijn eentje. Maar goed we maken er het beste van! De meiden maken een mooi paasboompje van de prinsessen en we zijn druk met elkaar bezig. Al met al gaat de dag super snel en vooral Lotte geniet van een extra dagje met mama maar vooral ook met Sanne. Die avond is de hoofdpijn echt niet leuk meer, ik hoop dat hij morgen weg is….

Zaterdag:

Helaas de hoofdpijn is nog veel erger geworden. De twee oudste slapen bij opa en oma, maar ook Sanne wordt me teveel. Ik sta te trillen op mijn benen en kan wel huilen van de hoofdpijn. Mijn moeder komt ook Sanne halen en ik lig de rest van de dag op bed. Tegen etenstijd wordt ik wakker en is het iets minder, we eten bij mijn ouders, waar de meiden nog een nachtje mogen blijven slapen gelukkig. Alleen Sanne gaat mee naar huis. Gelukkig slaap ik best goed die nacht!

Zondag;

Vandaag dus, de hoofdpijn is helaas nog niet helemaal verdwenen maar gelukkig wel een stuk minder! Ik ga vanmiddag met mijn beste vriendin naar Cats in België. Ik heb er echt super veel zin in! Verder hoop ik nog wat te lezen en kijk ik natuurlijk de nieuwe aflevering van Supernatural.

Hoe was jou week?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

17 april 2017 at 14:35

Oh, wat jammer van die vervelende hoofdpijn. Hopelijk heb je wel van Cats kunnen genieten. Zo’n dag als dinsdag is echt niet leuk. Meestal weet je al meteen hoe laat het is wanneer het eerste misloopt. Dan mistrap ik me bijvoorbeeld bij het uit bed komen, laat vervolgens iets vallen in de badkamer, om vervolgens iets niet te vinden en de keuken … tegen dan besef ik meestal dat het zo’n dagje zal zijn.



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: