Unboxing: Celebrate books Sarah J. Maas special!

Jeetje een jaar alweer wacht ik op dit boek en toen ikhoorde dat Celebrate books een speciale box zou gaan doen wist ik zeker dat ik deze echt wilde hebben! En nu is hij er dan eindelijk! Zo raar dat ik hier zo naar uitgekeken heb en het moment eigenlijk alweer voorbij is. Dat de box nu echt is uitgepakt, ik het boek in handen heb en na dit boek echt afscheid moet gaan nemen van Rhys, Feyre en de Night Court….Maar voor we daar over gaan treuren laat ik jullie snel zien wat er in deze hele toffe box zat!

 

Het eerste wat ik zie is deze gigantische poster, wat zijn de boeken mooi he, zo bij elkaar!

Daarna natuurlijk de bekende kaart, de achterkant lees ik pas als ik de box helemaal heb uitgepakt natuurlijk.

Vervolgens deze leuke potloden, echt van Throne of glass een exclusieve goodie van Bloomsbury!

 

Kijk dit spiegeltje dan! Ik vind artwork prachtig en natuurlijk weet ik meteen welke scene in A court of mist and fury dit is.

Vanaf nu kan ik de Night Court altijd met me mee nemen met deze geweldig tas! Echt super tof.

Deze boekenlegger is ook prachtig en helemaal in de stijl van The night court natuurlijk! Die ga ik zeker gebruiken bij het lezen van dit boek.

Er zat ook een promo boekenlegger in van de Nederlandse versie van de Throne of glass serie! Als je hem nog niet gelezen hebt, wacht dan niet langer want ook deze serie is echt geweldig!!!

Deze sticker is ook echt super tof en ik ben echt heel hard aan het bedenken waar ik die op ga plakken!

Natuurlijk ook weer een prachtige quote kaart, helaas kon deze niet gesigneerd worden, maar de oplossing door hem er digitaal op te zetten vind ik persoonlijk geweldig! De quote is nu al mijn favoriete quote van het hele boek!

Daar is hij dan….Het boek, eerlijk? Ik heb een beetje gehuild want man wat heb ik hier naar uitgekeken! Ik kan echt niet wachten tot ik dit boek kan gaan lezen!

Dan de complete Haul uit deze box, ik vond de inhoud echt prachtig en zo super tof! Ik wil Celebrate books bedanken voor deze super gave box!

r

En dan duik ik nu in het boek!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Yalfest 2017

25 april 2017

%d bloggers liken dit: