Unboxing: Celebrate books Face your fears

Nog een unboxing? Ja ik had heel wat boxen de afgelopen tijd en de owlcrate van april komt er ook nog aan. Maar eerst dus de engelse box van Celebrate books. Face your fears klonk ontzettend goed en ik was dan ook heel erg benieuwd naar wat er precies in de box zou zitten en het meest belangrijke: welk boek! Dus laten we snel gaan kijken!

Ik tease jullie eerst even met de doos haha

Sinds kort heeft Celebrate books ook van die mooie spoiler kaartjes, hier staan achterop de goodies die in de box zitten. Ik vind deze echt heel gaaf!

Het eerste wat ik in de box zie is dit kaarsje, hoewel ik niet kan thuisbrengen bij welk boek dit hoort vind ik het wel heel tof. Wat blijkt het is ook nog eens een extraatje, niet iedereen heeft blijkbaar een kaars gekregen.

Ook nog deze stickey notes van Eerste leven van Gena Showalter die ook in de goodiebag van yalfest zaten.

Misschien wel de meest gave goodie van deze box, deze geweldige tas met awesome tekst. Hoeveel van ons hebben geen favoriete karakters dood zien gaan in onze boeken!

Dit notitieboekje is ook echt super tof en een mooie inspirerende tekst erop. Deze gaat vanaf nu gewoon standaard in mijn tas. Zodat ik altijd een notitieboekje bij heb voor het moment dat ik een goed idee voor een blogpost krijg! Het fijne is dat hij een stevige kaft heeft dus minder kans dat hij kapot gaat in mijn tas.

Deze notitieblaadjes zijn ook super leuk en heel handig natuurlijk. Misschien kunnen ze ervoor zorgen dat ik wat minder dingen vergeet haha.

Hier heb ik even een soort van groepsfoto gemaakt, een aantal leuke boekenleggers en een pagina uit het kleurboek van The mortal instruments van Cassandra Clare. Heel tof en ik ga nu toch echt maar eens kleuren!

En dan natuurlijk het boek: Nemesis, ik had nog niet van dit boek gehoord maar jeetje wat klinkt dit boek goed zeg!

Wat ik nu dus zie bij deze overzichtsfoto is dat ik de foto van de leuke stickers en kaartjes die je bij een cadeautje kan doen ben vergeten om apart te fotograferen. Maar ze zijn natuurlijk ook super leuk! Wat vind jij de leukste goodie uit deze box?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Andrea
9 mei 2017 at 19:03

Hij was inderdaad heel leuk 🙂 Het boek lijkt me echt spannend. Buiten het boek was dit keer het notitieboekje mijn favoriet. Al is die tas ook heel leuk. En de kaars ook 😀
Ik denk dat de kaars van The Raven Boys is. Ik had Rowan’s Hawk form als kaars.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: