Unboxing owlcrate april: Head over heels

Dit is echt de laatste unboxing ik beloof het….nou ja tot ik natuurlijk weer een nieuwe box ontvang! Maar jullie hadden de owlcrate van april nog te goed. Het thema deze keer was: Head over heals. Ik had al een vermoeden van het boek en deze klopte dus ook nog! Maar goed laten we snel gaan kijken wat er in de box zat!

Eerst de doos natuurlijk! Vind het altijd leuk om jullie daar mee te teasen haha.

 

Vervolgens natuurlijk het mooie kaartje, altijd mooi passend bij het thema en na afloop kan ik hier mooi kijken welke shops er zijn gebruikt voor de leuke goodies.

 

Dan als eerste dit leuke kaarsje van Eleanor & Park, ik vind dit boek echt heel erg leuk dus dat kaarsje is heel welkom. Bovendien ruikt hij ook nog eens heel lekker!

 

Deze thee lijkt mij ook super lekker! Merk dat Owlcrate tegenwoordig in bijna elke box thee heeft zitten. Maar mij hoor je niet klagen hoor! En in deze zit ook nog eens chocolade!

 

Ook zat er deze leuke hoofdband van Jane Austen in, nu moet ik bekennen dat ik dat eigenlijk nooit gebruik maar dat geeft niet want ik heb er al een goed huisje voor gevonden.

 

In een eerdere owlcrate zat het boek Neverland, exclusief voor Owlcrate hebben we nu de eerste hoofdstukken van het vervolg hier op! Hoe tof is dat!

 

Hij was niet zo mooi op de foto te zetten, maar dit is een sleutelhanger van Simon vs. The homosapiens agenda. Ik vind hem echt super leuk en het boek was ook heel leuk!

 

Het is geen verassing dat ik superfan ben van de boeken van Sarah J. Maas, mijn meest favoriete tot nu toe is nog steeds A court of mist and fury en deze quote vind ik echt geweldig! Hij staat nu mooi op mijn Sarah J. Maas plank!

 

Ook deze was lastig op de foto te krijgen maar het is dus de button die elke maand in de owlcrate zit!

 

Het boek in deze box had ik dus al geraden: The upside of unrequited van Becky Albertalli. Ik heb het boek al gelezen en wat is hij weer leuk! Ik herkend mezelf helemaal in de hoofdpersoon. Er zat ook een brief, gesigneerde bookplate en sticker bij!

 

Mei heeft als thema: Comic Explosion! Ik ben echt zo benieuwd.

 

Wat vond jij het leukste uit deze box?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

10 mei 2017 at 09:03

Die thee lijkt me zo lekker! Vind dat zo’n leuke ‘goodie’ 🙂 ben héél erg benieuwd naar de volgende box!10 mei 2017 at 14:04

De haarband had ik al een paar keer zien langskomen op Instagram. Ik vind hem echt super leuk. De quote van Sarah J.Maas is ook prachtig. En als theeleut ben ik uiteraard benieuwd naar de combinatie van chocolade en bessen.Andrea
11 mei 2017 at 21:48

Ik vind het niet erg dat ik deze box niet heb. Ik lees maar zelden contemporary. Die hoofdband vind ik eigenlijk best een leuk idee. Ik draag er zelden een, maar het is wel origineel. Thee, een kaars en leesvoorproefje zijn ook altijd goed 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek Haul: April 2017

11 mei 2017

%d bloggers liken dit: