Boek Haul: April 2017

Oke deze maand ging ik een beetje los en kocht ik echt teveel boeken…..Maar goed ik kon het niet laten en ben blij met elk boek dat ik heb toegevoegd aan mijn kast en TBR. Laten we snel kijken welke boeken er nu ook op mijn boekenplanken staan!

Zie je die stapel? Ja ik was ook een klein beetje geïntimideerd toen ik hem zag haha.

 

Als eerste dit monsterlijk grote boek van Beauty and the beast. Het laat de geschiedenis van de Disney versie zien. Van de tekenfilm, tot de musical tot de live action film die momenteel in de bioscoop draait ( wat heb je die nog niet gezien? Waar wacht je nog op?! ). Het boek staat vol met prachtige foto’s en een bom aan informatie. Ik kan niet wachten tot ik hier in kan duiken!

 

Om in het thema Belle en het Beest te blijven het volgende boek van mijn haul: beauty and the beast het originele verhaal. Dit prachtige boek vol pop ups, vakjes enz. kreeg ik voor mijn verjaardag. Hij is echt zo mooi en ik ga hem zeker lezen!

 

Ik blijf nog even in het thema met dit boek: Belle, ik kreeg voor mijn verjaardag ook een boekenbon en daar heb ik onder andere dit boek van gekocht. ik ben er heel benieuwd naar. Misschien binnenkort eens een Belle en het beest maand houden op mijn blog!

Ook nog prima in het thema is het boek The beast within, niet alleen lijkt het verhaal mij super tof maar de cover is ook prachtig!

 

Het laatste boek in dit thema: Beauty, dit boek heb ik al heel lang op mijn wishlist staan en heeft echte hele goede reviews op Goodreads. Ik hoop hem dan ook snel te kunnen lezen!

 

Zoals je gisteren in mijn unboxing van de owlcrate kon zien zat daar dit boek in. Ik heb hem al gelezen en ik vond hem net zo leuk of misschien wel leuker dan Simon!

 

Dit boek zat in mijn goodiebag van Yalfest, ik denk niet dat dit een boek zou zijn dat ik meteen op zou pakken zelf. Maar hij lijkt me wel heel erg gaaf!

 

Dit boek stond al een tijdje op mijn wishlist en afgelopen maand kwam hij eindelijk uit! Letters to the lost een secret romance boek en als ik ergens van hou is het wel dat soort boeken. Mijn eigen guilty pleasure! Ik heb het boek gelezen en jaaaaaaa hij is zo leuk ik kan hem echt iedereen aanraden!

 

Dit boek mocht ik in Januari al proeflezen en toen vond ik hem al leuk. Nu heb ik het fysieke boek ook gekregen en hij ziet er enorm tof uit! Als je nog een leuke New Adult zoekt om te lezen pak dan zeker deze op!

 

Nog zo’n secret romance boek is Geekerella en dan zitten er ook nog eens een hoop geeky verwijzingen in! Ik was in fandom heaven toen ik dit boek las. Echt super leuk en ik kan hem iedereen aanraden. Het is een geeky versie van Assepoester.

 

Op yalfest had je ook de kans om een ARC te scoren en ik koos voor deze, waarom? Draken! dat is het enige wat ik erover kwijt wil haha. Ik hoop hem snel te gaan lezen!

 

Dit boek zag ik telkens voorbij komen op de facebookpagina van Young & Awesome en hij leek me zo leuk. Ben zelf ook fan geweest van een boyband ( The backstreet boys ) en het lijkt me gewoon super leuk om dit boek te lezen.

 

Ik heb hem nog niet gelezen, maar mijn moeder was zo enthousiast en ze zou op yalfest komen. Dus ik moest onverschrokken van Lesley Livingston wel hebben! Hij is inmiddels gesigneerd maar nog niet gelezen.

 

Welk boek heb jij al gelezen en wat vond je er van? Of welk boek zou jij ook wel willen lezen?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

11 mei 2017 at 18:34

Op de rand van het niets is zo leuk! Komt misschien ook doordat ik bekend ben met autisme in mijn omgeving en ik woon/werk in de omgeving van Amsterdam. Het is echt een aanrader. Onverschrokken heeft me ook heerlijke leesuren bezorgd.  annabel
  18 mei 2017 at 10:53

  Onverschrokken heb ik inmiddels ook gelezen en ik vond het boek echt geweldig! Ben nu ook heel benieuwd naar de andere boeken van deze schrijfster.Andrea
11 mei 2017 at 22:00

Ik heb Iskari ook, maar ik heb het nog niet gelezen. Buiten “mijn” genre ga ik waarschijnlijk Kill the Boyband lezen. Ik had nog niet van Geekerella gehoord, maar misschien ga ik die ook wel proberen.
Ik vond Onverschrokken echt geweldig. Ik had het niet verwacht, want ik lees tegenwoordig bijna geen historische boeken meer (tenzij er magie of draken in zitten 😉 ) Maar het kwam in een boekenbox en aangezien de schrijfster op Yalfest kwam, wilde ik het voor die tijd lezen. Ik kon haast niet stoppen 🙂 En Lesley bleek zo’n leuk mens te zijn!12 mei 2017 at 14:34

Onverschrokken is echt heel leuk, veel leesplezier! 😀  annabel
  18 mei 2017 at 10:54

  Hij was inderdaad erg leuk! Hij heeft me gelukkig ook uit een leesdip gehouden nadat ik A court of wings and ruin uit had.13 mei 2017 at 15:23

Op de Rand van het niets is echt super leuk. Oh van Iskari nog niet gehoord volgens mij. Die ga ik eens opzoeken want ik hou van draken.18 mei 2017 at 10:17

Wat een heerlijke haul! Ik heb op Yalfest voor de andere arc gekozen omdat ik daar zo benieuwd naar was! En onverschrokken heb ik ook gekocht <3Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: