Unboxing Owlcrate: mei Comic Explosion

 

Het leek nog maar zo kort geleden dat ik de april owlcrate openmaakte, maar afgelopen week stond de postbezorger toch echt aan de deur met mijn owlcrate van mei! Het thema dit keer was Comic Explosion! Deze hele owlcrate zou dus ik het teken staan van comics. Ik was erg benieuwd naar de inhoud en natuurlijk ook naar het boek! Dus laten we snel gaan kijken naar wat er in zit!

Als eerste natuurlijk de gave geïllustreerde kaart, ook weer helemaal in stijl, deze lees ik echter pas aan het einde want ik wil natuurlijk nu nog niet weten wat er in zit!

 

Vervolgens is het eerste wat ik zie een Funko pop, het is Loki! Jammer genoeg heb ik deze al, maar het is wel een heel tof item natuurlijk!

 

Daarna kom ik dit zakje tegen, ik denk eerst nog dat het koffie is. Maar het blijken koffie snoepjes te zijn, nu ben ik dol op koffie dus heel nieuwsgierig naar deze snoepjes. Ik heb ze overigens nog niet geproefd.

 

Na de snoepjes vond ik deze pen, ik voelde m meteen weer een klein meisje! Deze pennen vond ik zo leuk vroeger!

 

Ook in deze owlcrate weer zo’n leuke button!

 

Ook in deze owlcrate zat een kaars en wel eentje van wonder woman. Wat ruikt hij ook weer lekker! En even tussendoor, meer mensen die niet kunnen wachten op de wonder woman film?

 

Toen kwam ik dit tegen en eerlijk gezegd had ik in eerste instantie geen idee wat het was. Maar het blijkt dus datje dit aan je rits kan hangen!

 

Ook zat er een exclusieve preview in van een nieuwe comic, ik ben er wel heel benieuwd naar, het ziet in ieder geval echt heel tof uit!

 

Dan het boek: Eliza and her monsters en eerlijk gezegd ik had er dus nog niet van gehoord. Maar na het lezen van de synopsis was ik al enthousiast en toen bleek er ook nog artwork en fanfiction in te zitten! Ik ben er al in begonnen, nog niet zo ver maar wel heel benieuwd naar dit boek! Bovendien hebben we een exclusieve cover, ik moest even goed kijken maar het blijkt dat op de gewone cover de rollen zijn omgedraaid en de jongen het gezicht van het meisje vasthoud! Natuurlijk zat er ook dit keer een signed bookplate en een brief van de auteur bij!

 

Ook zat er deze prachtige artwork in van de auteur zelf!

 

Dat was het dan de inhoud van de box, wat vond jij het leukste item uit de box?

 

Het thema van volgende maand is:

 

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

18 mei 2017 at 12:15

Wat een geweldige box! Het boek staat op m’n verlanglijstje, lijkt me erg gaaf. En Loki <3333 als je er van af wil weet je me te vinden 😉 en kaarsen zijn altijd geweldig! De trailer van de Wonder Woman film ziet er zo vet uit, ben heel erg benieuwd 😀18 mei 2017 at 15:34

Door jou heb ik het boek op mijn TBR gezet.. hij klinkt echt wel tof! En Loki <3Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: