Hoe gaat het nu verder met Het leven van een boekenworm

Een tijdje geleden plaatste ik een blogpost waarin ik vertelde dat het niet helemaal lekker ging met mij. Dat ik kampte met een depressie en het me best wel wat moeite koste om ook het bloggen hierin bij te houden. Het voelde meer als een baan dan als een hobby. Natuurlijk neem ik mijn hobby wel serieus, maar het moet wel leuk blijven.

Ik besloot toen om het bloggen een beetje op een laag pitje te zetten en te kijken waar het schip zou stranden. Hoe gaat het nu en wat ben ik nu van plan met mijn blog?

Op dit moment merk ik dat het heel prettig vind om te bloggen als ik inspiratie, tijd en zin heb. Ik wil wel weer terug naar het regelmatig bloggen maar ik dwing mezelf nergens meer toe. Dit komt vanzelf wel weer terug als er weer een ritme komt. Vanaf nu wil ik wel minimaal één keer per week een post plaatsen. Gewoon om te kijken of ik dit vol kan houden. Dit betekend niet dat er ook echt maar één post online komt maar het is wel het minimum op dit moment. Het is nog geen vaste post die wekelijks terug komt, het kan de ene keer een recensie zijn en de andere keer een artikel.

Ik wil jullie als lezers bedanken voor het blijven terugkomen naar mijn blogje, ik waardeer het echt!

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

23 mei 2017 at 08:14

Rustig aan doen Annabel, bloggen is zeker geen must! Hopelijk ben je weer snel helemaal de oude 🙂23 mei 2017 at 11:14

Lekker op het gemak en doen wat je wil doen. Je hebt er nu 3. Ik vind het al zwaar met 1, haha.Andrea
23 mei 2017 at 13:22

Daar sluit ik me bij aan. Doe wat goed voelt. Veel sterkte! <323 mei 2017 at 17:21

Ik vind het sowieso al super knap dat je naast het werk en een huishouden met 3 kinderen nog tijd vind om te lezen en bloggen. Zoek maar rustig uit welk tempo voor jou goed aanvoelt. Het is uiteraard in de eerste bedoeling dat het een leuke hobby blijft en geen verplichting.25 mei 2017 at 11:45

Goed zo! Lekker voor jezelf kiezen. Doe wat goed voelt voor jou, zodat je er hopelijk energie van krijgt in plaats van dat het energie kost. En ik hoop dat je fijne mensen om je heen hebt die je steunen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read-a-thon

22 mei 2017

Boek Haul Mei 2017

30 mei 2017

%d bloggers liken dit: