Boek Haul Mei 2017

Aan het begin van het jaar maakte ik met mezelf de afspraak dat ik niet zoveel boeken meer zou kopen….Helaas is dat toch echt een beetje mislukt met deze haul! Benieuwd welke boeken ik aan mijn TBR en kast heb toegevoegd? Kijk dan snel mee!

Als eerste heb ik American Gods van Neil Gaiman gekocht, dit boek stond al een tijdje op mijn wishlist en toen ik laatst bij de leesclub was voor het eerst in lange tijd kon ik het niet laten deze mee te nemen. Inmiddels is er ook een serie van, dus ik ben heel benieuwd!

 

Natuurlijk stond deze maand vooral in het teken van de release van A court of wings and ruin van Sarah J. Maas! Wat heb ik ontzettend uitgekeken naar dit boek! Ik wilde het zo graag hebben en lezen! Dat heb ik dan ook gedaan, benieuwd naar wat ik er van vond? Dat lees je HIER. In de speciale box van The YA chronicles zat voor mij de paperback

 

 

In de special van Celebrate books zat de hardcover! Ja van deze boeken wil ik graag beide versies!

 

Bij de leesclub werd meteen besloten welk boek we de volgende keer zouden gaan lezen en dat is geworden! Rebel of the sands van Alwyn Hamilton. Dit boek wilde ik al een hele tijd lezen en nu was het moment! ik heb hem inmiddels gelezen en er zal binnenkort een recensie verschijnen op mijn blog.

 

Een miljoen werelden met jou van Claudia Gray is het laatste deel van de trilogie. Ik ben heel benieuwd hoe dit af gaat lopen. Ik moet deel twee ook nog lezen maar dat geeft niet, kan ik meteen door met deel drie!

 

Het geheugenboek van Lara Avery won ik bij de leesclub! Altijd leuk om iets te winnen toch? En ik ben ook wel erg benieuwd naar dit boek.

 

Nemesis van Brendan Reichs zat in de april box van Celebrate books, als je nu nieuwsgierig bent naar wat er nog meer in die box zat, kijk dan HIER. Ik vind het boek echt goed klinken dus ik hoop hem snel te gaan lezen.

 

In de owlcrate van april zat het boek Eliza and her monsters van Francesca Zappia. Dit boek klonk meteen al goed en ik ben het dan ook meteen gaan lezen! Wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb want het is echt één van mijn meest favoriete boeken van dit jaar! Mocht je nieuwsgierig zijn naar de rest van de box kijk dan HIER.

 

Omdat ik Eliza zo’n goed boek vond werd ik ook nieuwsgierig naar haar andere boek Made you up, dus deze besteld. Hij ligt echt hoog op mijn stapel om te gaan lezen want hij lijkt me ontzettend tof!

 

Family don’t end with blood is een boek over de Supernatural fandom, met verhalen van fans en cast over wat de show voor hen betekend. Ik ben er echt heel benieuwd naar en wil hem dan ook snel gaan lezen.

 

Kai van Miranda Hillers was gewonnen door een vriendin, ze had twee exemplaren gewonnen en eentje ervan was voor mij. Super tof en ik ben ook heel benieuwd naar het boek.

 

Alex & Eliza van Melissa del la cruz verteld het liefdesverhaal van Hamilton, ik geloof dat de meeste mensen wel van de musical gehoord hebben. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar het boek.

 

Starling, Trancendent en Decendant van Lesley Livingston kocht ik na het lezen van Onverschrokken. Ik ben zo ontzettend benieuwd naar deze serie. Aangezien ik onverschrokken echt heel gaaf vond!

 

En tot slot om de Sarah J. Maas maand af te sluiten het prachtige kleurboek van A court of thornes and roses. Wat is hij mooi! Ik durf er alleen niet in te kleuren haha.

 

Daar is hij dan mijn monsterhaul bij elkaar!

 

Welk boek lijkt jou het leukst? Of misschien heb je al één van de boeken gelezen en wat vond je er dan van?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

30 mei 2017 at 11:43

MJN GOD annabel wat een gave bookhaul!! Ik kan titels blijven opschrijven hahaha.
En wat gaaf dat je het geheugenboek hebt gewonnen bij de leesclub, lijkt me ook een heel tof boek! En ik wil mijn lesley livingston collectie ook snel uitbreiden. the valiant was zo gaaf! Van deze auteur moet gewoon meer gelezen worden <3
– Alex & Eliza, Eliza and her Monsters, KAI, Made you up en Nemesis staan ook nog op mijn wishlist. Benieuwd naar je recensies van alles!  annabel
  31 mei 2017 at 07:41

  Eliza and her monsters is echt één van de beste boeken die ik gelezen heb dit jaar dus ik ben heel benieuwd of made you up net zo goed is! Sorry not Sorry dat ik je wishlist langer maak, doe jij ook altijd bij mij haha.30 mei 2017 at 21:14

Ik heb American Gods van het jaar gelezen en hij is wel een beetje apart. Doe mij maar andere boeken van Neil Gaiman. Maar ik ben wel echt benieuwd naar de tv serie.  annabel
  31 mei 2017 at 07:41

  Ik hou wel van apart, dus wie weet bevalt hij mij heel goed. Moet wel even moed verzamelen want hij is behoorlijk dik haha.31 mei 2017 at 18:09

Wauw, wat een aanwinstenstapel. Ik heb er zelf enkele Een miljoen werelden met jou van gelezen. Als je je voornemen pas in mei geschonden hebt ben je toch nog steeds heel braaf geweest hoor. 😉Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: