Unboxing Celebrate books box: Flowers & Armour

Op het laatste moment besloot ik toch om deze box te bestellen. Ik weet niet waarom ik zo lang twijfelde, misschien wel omdat ik al een hele hoop boxen in mei had? Maar goed ik ging toch voor de bijl en kocht ook deze box en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Ik durf te zeggen dat ik dit de leukste box tot nu toe vind! Benieuwd naar wat er allemaal in de box zat? Kijk snel mee!

Allereerst natuurlijk gewoon even een teaser van de doos haha.

 

Dan het spoiler kaartje dat ik nooit lees voor ik de box heb uitgepakt! Maar ik vind zelfs dit kaartje heel mooi bij deze box.

 

Vervolgens is het eerste wat ik zie een kaars, met de naam van een karakter, op het moment van uitpakken weet ik natuurlijk nog niet van wie het is. Maar ik las op het kaartje dat het Meira van Snow like ashes is. De kaars ruikt in ieder geval heel erg lekker!

 

Vervolgens vind ik een zakje met daarin twee kettingen, ik ga me nu heel diep schamen maar ik had niet door dat dit het parabatai symbool was van The mortal instruments maar hij is wel echt heel erg gaaf! Of ik moet eigenlijk zeggen ze zijn beide heel erg gaaf.

 

Vervolgens vond ik nog een zakje waar deze super schattige origami bloem in zat! Ik vind hem echt super leuk en vooral heel handig bij het maken van leuke instagram foto’s!

 

Ook zat er een prachtige boekenlegger in met een quote uit Lady Midnight!

 

Ook dit leuke tasje van Blossom books zat in de box en wat is hij schattig! En de tekst….Tja die is te waar haha

 

Dan het boek: Flame in the mist, dit is een retelling van Mulan. Laat ik dat nou echt een heel gaaf verhaal vinden! Dus ik ben heel benieuwd naar het boek en wat ziet het boek er gaaf uit!

 

In de box zat ook nog een super gave button met een quote uit het boek!

 

Natuurlijk zat er ook in deze box een gesigneerde quote kaart, wow wat een plaatje! Ik moet echt eens iets gaan verzinnen voor deze kaarten. Iemand nog tips?

 

Als dan alles is uitgepakt is dit de complete inhoud. Wat een prachtige box en ik kan niet wachten om dit boek te gaan lezen!!!!

 

Wat vond jij het leukste item uit de box?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

2 juni 2017 at 11:46

Die papieren bloem gaat het inderdaad heel mooi doen op Instagram-foto’s. De quote-kaart is ook knap. Dat tasje van Blossom Books is super leuk én jammer genoeg veel te waar.Priscilla
4 juni 2017 at 18:16

Voor die kaarten had ik het idee om ze in een fotoalbum (of zo iets) te doen, die kan je dan bij je boeken zetten en dan heb je ze toch bij elkaar.4 juni 2017 at 18:40

Die parabatai-ketting is zoooo gaaf!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Boek Haul Mei 2017

30 mei 2017

%d bloggers liken dit: