Unboxing Owlcrate juni 2017: Make it out alive

Het thema van deze box klonk al heel interessant, ik wist echt niet wat ik ervan moest verwachten of welk boek er in zou zitten. Afgelopen donderdag was het zover en stond de pakketbezorger met mijn owlcrate voor de deur. Wat er allemaal in zat? Laten we snel gaan kijken!

 

Als eerste de spoiler kaart, weer mooi vormgegeven maar natuurlijk bekijk ik hem pas als laatste.

 

Het eerste wat ik zie is de button, ook deze is weer helemaal in stijl.

 

Daarna deze gave bathbomb, hij is geïnspireerd door de Divergent serie. Als hij op is verschijnt er een charm die je plaatst in een bepaalde factie. ik ben benieuwd welke ik ga krijgen.

 

Vervolgens deze prachtige magneet, met een quote uit Vuur en As.

 

Hoe leuk is dit slaapmasker haha. Ik moest er wel om lachen toen ik hem uitpakte. Hij past wel bij het thema make it out alive. Misschien lopen de zombies je voorbij als je deze opzet tijdens het slapen?

 

Dan voor mij één van de gaafste items namelijk deze boekenlegger met een quote uit A court of wings and ruin. Dit boek is natuurlijk nog zo nieuw dat ik niet verwacht had dat er al een item van in een box zou zitten!

 

Vervolgens kwam ik deze patch tegen en eerlijk gezegd wist ik niet waar deze bij hoorde. Het blijkt te horen bij het boek The giver, iemand deze toevallig gelezen?

 

In deze Owlcrate zit niet één maar twee boeken! Hoe gaaf is dat! Het eerste boek dat ik tegenkom is New world rising en hij klinkt echt heel erg goed!

 

Het andere boek in deze box is het boek The sandcastle empire, wederom met owlcrate exclusieve cover. Eerlijk gezegd zou ik dit boek niet snel oppakken in de boekwinkel op basis van de cover. Maar het verhaal klinkt onwijs goed! Natuurlijk ook weer een signed bookplate en een brief van de auteur.

 

Tot slot vond ik ook nog dit leuke stickervel!

 

Het thema voor volgende maand is Wanderlust, ik ben heel benieuwd naar het boek en de goodies!

 

Wat vond jij het leukste item uit de box?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

19 juni 2017 at 18:38

Oehh, twee boeken! Lucky! Lekker hoor 🙂 De inhoud ziet er erg leuk uit!Andrea
30 juni 2017 at 23:39

Leuke unboxing! Ik kon de box gisteren eindelijk ophalen bij het postkantoor en ik vond hem nogal tegenvallen. 2 boeken, dat is altijd leuk 🙂 en ook de brief en signed bookplate. Mijn favoriete item is de magneet met quote en als tweede de ACOWAR boekenlegger.
Ik vraag me af wat ik met het zombiemasker moet. Dat vind ik zo’n raar ding.
En ik heb geen bad, dus ik moet iets verzinnen om de charm te pakken te krijgen. Misschien oplossen in een emmer en gebruiken bij het douchen 🙂
Ik heb The Giver niet gelezen maar er wel van gehoord. Het deed me denken aan The Host. Ik weet niet waarom, want die heb ik ook niet gelezen 😀Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: