Unboxing Celebrate books box juni: Hidden Secrets

Deze box heb ik ook echt nog last minute besteld. Ik zag dat ze bijna op waren en ik ging overstag en kocht hem! Ik wist niet zo heel goed wat ik van de box moest verwachten, had geen idee welk boek erin zou zitten maar ben echt blij met deze box! Laten we snel kijken wat er in zat!

 

Natuurlijk zie je als eerste het spoiler kaartje als je de box opent.

 

Het eerste wat ik eruit haal is deze mega schattige boekenlegger. Ik vind deze altijd heel erg leuk. Ik gebruik ze alleen niet, veel te bang dat ze kapot gaan. Maar ze staan natuurlijk super schattig in je boekenkast!

 

Vervolgens vind ik nog een boekenlegger met No mourners no funerals uit Six of crows erop. Ik vind hem heel gaaf gemaakt en heel fijn dat hij geplastificeerd is.

 

Dan dit schattige uiltje! Ik ben dol op uiltjes en inmiddels prijkt hij mooi op mijn Harry Potter plank.

 

Deze bodylotion ruikt echt super lekker! En staat natuurlijk leuk op je plank in de badkamer. Ik vond het alleen jammer dat de sticker er niet zo heel goed opzat.

 

Het tasje van young&Awesome is zo leuk! En daar zit natuurlijk ook het boek in!

 

Dit boek stond op mijn verlanglijstje, als iemand die tatoeages heel tof vind is een boek waar die de hoofdrol in spelen natuurlijk wel heel erg tof!

 

Ook vond ik deze leuke boekenleggers! Zowel The hate u give als 13 minuten wil ik heel graag lezen!

 

Deze sticker van Elain en Lucien is ook super schattig! Hij staat natuurlijk al mooi op de plank van de ACOTAR serie.

En natuurlijk de mooie quote kaart, gesigneerd natuurlijk! Deze staat in de overzichtsfoto, was hem vergeten los op de foto te zetten….

 

Wat vond jij het leukste item van deze box?

 

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

Andrea
22 juni 2017 at 13:48

Leuke unboxing! Ik heb de box dit keer niet gekocht en ik heb er geen spijt van, want het boek spreekt me helemaal niet aan. De goodies zijn wel leuk. Het tasje en de boekenlegger van Six of Crows vind ik het leukst. De sticker is ook mooi (een spoiler voor mij, want ik ben pas halverwege Hof van mist en woede, maar het geeft niet). De metalen boekenlegger is ook leuk, maar ik heb al zoiets en ik gebruik ze ook niet. Ik ben altijd bang dat ik de blz van het boek beschadig ermee. Toch is het een tof hebbedingetje 🙂Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: