De week van een boekenworm

Oké ik ga weer proberen dit elke week te plaatsen. Of het me lukt weet ik niet en kan ik niet beloven maar het is het proberen waard toch? Het was een week vol hitte vooral….pfff wat was het warm hé! Maar laten we snel kijken wat ik nog meer heb gedaan deze week.

Maandag:

Gewoon een werkdag dus de dag begint ook vroeg. Ik moet hier echt nog aan wennen al denk ik dat om half 6 opstaan echt nooit zal wennen. Na het werk weer naar huis en thuis is het vooral even tijd om te relaxen en te knuffelen met de meiden. Na het avond ritueel als alle kindjes in bed liggen, plof ik op de bank en probeer ik te lezen, maar ik val eigenlijk al snel in slaap.

Dinsdag:

We doen niet teveel, het is veel te warm om echt actief te zijn. We kijken wat tv. en al snel doet Eline een middagdutje. Ik probeer wederom wat te lezen, maar met deze hitte resulteert dat alleen maar in een gigantische leesdip. Meer mensen die daar last van hebben? Het niet kunnen lezen met deze hitte? Die avond kijk ik film en ga daarna lekker naar bed.

Woensdag:

Vandaag is het tandarts dag en ik zeg alvast ik heb dus echt een pesthekel aan de tandarts. Ik ben helaas gezegend met een slecht gebit wat ervoor zorgt dat ik vaak gaatjes heb. Hoe goed ik ook poets, maar eerst de ochtend doorkomen. Nu is dat voor mij dus een hele worsteling want als ik naar de tandarts moet ben ik gewoon super chagrijnig. Bij de tandarts is het weer raak natuurlijk…..We hebben weer een gaatje! Nou ja een gaatje en stukje afgebroken kies die ze wel willen maken. Dus weer een nieuwe afspraak gemaakt ik laat namelijk nooit gaatjes vullen zonder verdoving. Daarna doen we even snel te voet een boodschapje want de supermarkt is vlak bij de tandarts en gaan we naar huis. Ik kook en als de bel gaat is daar mijn Fandom Jewelry box!!! Wat is die leuk! Het thema was Sarah J. Maas. De unboxing zie je snel op mijn blog! Die avond doe ik wederom niet veel, te moe en teveel last van de warmte.

Donderdag:

Vandaag moet Sanne weer naar het consultatiebureau voor haar tweede prikje. Wat sneu is dat altijd, maar wow wat een bikkeltje, een klein traantje en ze lacht alweer! We doen samen even een boodschapje, komen nog een oom en tante van mijn moeder tegen en worstelen ons door de hitte weer naar huis. Thuis ploffen we op de bank, krijgt Sanne een flesje en wil Eline Vaiana kijken. Ik vind het allemaal prima. Als Eline ligt te slapen ga ik New girl kijken, wat is dat toch een leuke serie! Die avond kijk ik de super spannende season finale van Criminal Minds en ga dan snel slapen.

Vrijdag:

Weer een werkdag, weer om half 6 mijn bedje uit….De ochtenden zijn een stuk drukker, alles klaar maken voor school voor Lotte, zorgen dat Sanne in ieder geval alvast uit bed en aangekleed is. Want dan hoeft mijn vader dat allemaal niet te doen. Ik ga aan het werk en kan niet wachten tot we weer naar huis gaan. Die avond ga ik samen met mijn man naar Wonder Woman! Wow wat vond ik de film fantastisch, als jullie geïnteresseerd zijn in een recensie van de film laat het me weten in de comments. Ik kan het in ieder geval iedereen aanraden om naar deze film te gaan.!

Zaterdag:

Vandaag ga ik naar de kapper, ik heb een idee voor een kapsel en als het klaar is, is het echt even wennen….Het is een stuk korter dan ik verwacht had maar wel super stoer. Aangezien ik me zo stoer voel, besluit ik ook naar de Tattoo shop te lopen…..Ik maak een afspraak voor september. Er komt een mooie quote op mijn onderarm met het hartje van de Always keep fighting campagne van Jared. Ik ben in eerste instantie een beetje zenuwachtig maar naarmate de dag verder verstrijkt voel ik de zenuwen wegzakken en weet ik gewoon dat dit de juiste beslissing is! De rest van de dag doen we het weer een beetje rustig aan en in de avond staat er pizza op het programma. Als de meiden weer op bed liggen lees ik wat en kijk ik wat tv.

Zondag:

Vandaag dus eigenlijk, ik heb dan ook nog niet heel veel te vertellen over vandaag. Ik ga in ieder geval nog wat blogberichten inplannen, daarna hopelijk nog wat lezen en ook nog boodschappen doen. Wat ik vanavond ga doen, zie ik vanavond wel!

Hoe was jou week?

Author

annabel@hetlevenvaneenboekenworm.nl

Comments

26 juni 2017 at 10:23

Ik begon mijn week met een bezoekje aan het ziekenhuis. Volgende week staat er opnieuw zo’n bezoekje op de planning maar dan ben ik er hopelijk weer eventjes van af. Door de hitte was het eigenlijk vooral een rust-week. Op die maandag na alleszins want toen deed ik ook boodschappen voor een hele week, haalde een pakket op, ging bij mijn ouders, oma en broer en schoonzusje én 1 maand oude neefje op bezoek. De komende dagen herstelde ik wat van die drukke dag. Maar eigenlijk gebeurde er niet veel bijzonders de afgelopen dagen. Op vrijdag kreeg ik bezoek van mijn nichtje en keken we samen twee films (The BFG en Batman vs Superman) en zaterdag ging ik mee supporteren voor mijn echtgenoot die een optreden had op de muziekschool. Vandaag is het alweer een boodschappendag maar ik hoop ook Harry Potter and the Philosopher’s Stone te herlezen op de 20ste verjaardag van dit geweldige boek.Nikita
26 juni 2017 at 18:00

Mijn week was goed 🙂 Veel examens gemaakt en een eindwerk moeten presenteren, maar het ging allemaal vlotjes! En zondag werd ik twintig! En met die hitte is lezen inderdaad moeilijk. Ik heb het ook een paar keer geprobeerd en sommige dagen ging het zonder problemen. Maar sommige dagen trok ik na een halfuur alweer naar binnen omdat de hitte te vermoeiend was om in te lezenGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: